Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ζήτησε από το δικαστήριο να αναστείλει την αντιμονοπωλιακή απόφαση κατά της Qualcomm!

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ζήτησε από το δικαστήριο να αναστείλει την αντιμονοπωλιακή απόφαση κατά της Qualcomm!

Σύμφωνα με το Reuters, το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο να αναστείλει την αντιμονοπωλιακή απόφαση της GM την Τρίτη, με την υποστήριξη του αμερικανικού Υπουργείου Ενέργειας και Άμυνας.

Στα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο δικαστήριο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε ότι «Για το Υπουργείο Άμυνας, η Qualcomm είναι βασικός παράγοντας στην εμπιστευτική αλυσίδα εφοδιασμού και τον τομέα της καινοτομίας. Βραχυπρόθεσμα, καμία εταιρεία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την Qualcomm. Ο ρόλος της τεχνολογίας 5G.

Εννοείται ότι ενώπιον του αμερικανικού δικαστή αποφάσισε ότι η πρακτική της Qualcomm έχει μονοπώλιο στην αγορά κινητών τσιπ, η Qualcomm προσβάλλει αυτή την απόφαση και υπέβαλε αρκετές φορές σχετικά έγγραφα.

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Ενέργειας και του Υπουργείου Άμυνας, η Qualcomm μπορεί να είναι σε θέση να προσφύγει με επιτυχία!