Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Tesla σκοπεύει να καλέσει την αλυσίδα εφοδιασμού αυτοκινήτων της Ταϊβάν να ιδρύσει εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η Tesla σκοπεύει να καλέσει την αλυσίδα εφοδιασμού αυτοκινήτων της Ταϊβάν να ιδρύσει εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες

Σύμφωνα με τα ταϊβανέζικα μέσα ενημέρωσης Business Times, η Tesla σκοπεύει να καλέσει την Ταϊβανική αλυσίδα εφοδιασμού αυτοκινήτων της Κίνας να επενδύσει και να ιδρύσει εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι κατανοητό ότι η Tesla επεκτείνει σταδιακά το εργοστάσιό της και αναμένεται να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στο Τέξας στο μέλλον. Έχει επιβεβαιωθεί ότι η εταιρεία ελπίζει να καλέσει την Ταϊβάν αλυσίδα εφοδιασμού να ιδρύσει εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Pegatron, AUO, Quanta και Chenhong θεωρούνται πιθανό να επενδύσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταξύ των οποίων η Pegatron είναι πιο ενεργή.


Άτομα που είναι εξοικειωμένα με αυτό το θέμα δήλωσαν ότι τα στελέχη της Tesla έχουν ταξιδέψει στην Ταϊβάν της Κίνας για να δημιουργήσουν στενούς δεσμούς με την τοπική αλυσίδα εφοδιασμού αυτοκινήτων, ελπίζοντας ότι τα εργοστάσια της Ταϊβάν θα επενδύσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Επενδύσεων της Ταϊβάν δήλωσαν ότι η αλυσίδα εφοδιασμού αυτοκινήτων που πηγαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μεγάλη σχέση με την τοπική ζήτηση. Τα εργοστάσια της Ταϊβάν μπορούν να παράγουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να προμηθεύουν πελάτες σε κοντινή απόσταση, και υπάρχουν πολλά τοπικά ταλέντα στις Ηνωμένες Πολιτείες που μπορούν να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών την πρώτη φορά. Η μεγάλη κίνηση κάλεσε την ταϊβανική αλυσίδα εφοδιασμού εργοστασίων να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με την έκθεση, επειδή οι εταιρείες αλυσίδας εφοδιασμού αυτοκινήτων δεν θα κάνουν μόνο τις επιχειρήσεις της Tesla, καθώς και παραγγελίες από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, αυτοί οι προμηθευτές είναι σίγουροι για τις προοπτικές. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών της Ταϊβάν, με εντολή της Tesla και άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών, οι εταιρείες αλυσίδας εφοδιασμού αυτοκινήτων έχουν επενδύσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια NT $ στην Ταϊβάν, εκ των οποίων η Pegatron έχει επενδύσει περισσότερα από 14,9 δισεκατομμύρια NT $ στον κύριο υπολογιστή ελέγχου θα υπάρξουν επίσης ομάδες αφής αργότερα το Venture Capital ήταν 70,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, εταιρείες συσκευασίας αισθητήρων εικόνας όπως η Xindian και η Weixi έχουν επενδύσει περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια NT συνολικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η TSMC ανακοίνωσε πέρυσι ότι θα επενδύσει 12 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την κατασκευή εργοστασίου τσιπ 5 νανομέτρων στην Αριζόνα, η αγορά συνεχίζει να αναφέρει ότι η αλυσίδα εφοδιασμού αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματά της για επενδύσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. . Σήμερα, η Tesla θέλει να κατασκευάσει μια πλήρη αλυσίδα εφοδιασμού οχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το αμερικανικό πλεονέκτημα κατασκευής μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω.