Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η TSMC θα δημιουργήσει ένα νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Ταϊβάν, αφιερωμένο στην έρευνα για μάρκες 2nm

Η TSMC θα δημιουργήσει ένα νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Ταϊβάν, αφιερωμένο στην έρευνα για μάρκες 2nm

Σύμφωνα με το Financial Associated Press, ο ανώτερος αντιπρόεδρος της TSMC, Kevin Zhang, δήλωσε σε ένα προ-ηχογραφημένο βίντεο ότι το νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Ταϊβάν θα λειτουργήσει μια προηγμένη γραμμή παραγωγής με 8.000 μηχανικούς.

Επιπλέον, το Y.P. Ο Chin, ανώτερος αντιπρόεδρος της TSMC, δήλωσε σε ένα άλλο προ-ηχογραφημένο βίντεο ότι η εγκατάσταση θα επικεντρωθεί στην έρευνα προϊόντων όπως τα τσιπ 2nm. Η TSMC αποκτά γη για το νέο fab chip 2nm δίπλα στο νέο κέντρο Ε & Α.

Είναι κατανοητό ότι στις 25 Αυγούστου, ο Πρόεδρος της TSMC Wei Zhejia μίλησε για τη μελλοντική διαδικασία 4nm της TSMC, τη διαδικασία 3nm και τη νέα ειδική διαδικασία N12e στο σεμινάριο τεχνολογίας TSMC.

Ο Wei Zhejia επεσήμανε ότι το N5P, μια αναβαθμισμένη έκδοση του N5, θα παραχθεί μαζικά το 2021. Ακριβώς όπως η διαδικασία N6 αναπτύχθηκε με βάση τη διαδικασία N7, το TSMC ανέπτυξε επίσης τη διαδικασία N4 με βάση τη διαδικασία N5 για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα των μεταγενέστερων αναγκών προϊόντων.

Σύμφωνα με την προηγούμενη επίσημη ιστοσελίδα της TSMC, από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η TSMC έχει παράγει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο λειτουργικά άθικτα και χωρίς ελαττώματα τσιπ 7nm.

Η TSMC δήλωσε ότι η τεχνολογία επεξεργασίας 7nm της TSMC τέθηκε σε μαζική παραγωγή τον Απρίλιο του 2018. Έχει πλέον εξυπηρετήσει περισσότερους από δεκάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο και έχει δημιουργήσει περισσότερα από 100 προϊόντα τσιπ. Τα 1 δισεκατομμύρια τσιπ 7nm που παρήγαγε θα ήταν αρκετά για να καλύψουν 13 Στο Μανχάταν, κάθε τσιπ 7nm έχει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο τρανζίστορ.