Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Οι εξαιρετικοί προμηθευτές της TSMC αυξάνονται στα εργοστάσια της Ταϊβάν, ο πρόεδρος της ASML: αυξάνεται η σημασία

Οι εξαιρετικοί προμηθευτές της TSMC αυξάνονται στα εργοστάσια της Ταϊβάν, ο πρόεδρος της ASML: αυξάνεται η σημασία

Η TSMC πραγματοποίησε το 100ο φόρουμ διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού τον 5ο. Ευχαριστούμε όλους τους προμηθευτές για τις εξαιρετικές συνεισφορές τους φέτος για να βοηθήσουν στην επέκταση της παραγωγικής ικανότητας των 7 νανομέτρων, στη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων για 5-νανομετρική διαδικασία και στην τεχνολογική ανάπτυξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αντίθετα από το παρελθόν, οι προμηθευτές της Ταϊβάν εμφανίστηκαν μεταξύ των νικητών φέτος, δείχνοντας ότι η σημασία της αλυσίδας εφοδιασμού ημιαγωγών της Ταϊβάν αυξάνεται σταδιακά στο πλαίσιο του εμπορικού πολέμου.

Αν και ο πρόεδρος Wei Zhejia δεν μπόρεσε να παραστεί, δήλωσε σε δελτίο Τύπου ότι η εταιρεία αυξάνει γρήγορα την προηγμένη τεχνολογική της ικανότητα για να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι συνδεδεμένα και η υπολογιστική ισχύς είναι πανταχού παρούσα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την συνδρομή των συνεργατών μας, ώστε η TSMC να συνεχίσει να ενισχύει την ηγετική της θέση στην τεχνολογία και την αριστεία της κατασκευής. Στο μέλλον, ελπίζουμε να επιδιώξουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη μαζί με τους προμηθευτές μας και να εκπληρώσουμε την εταιρική μας κοινωνική ευθύνη.

Η TSMC κάλεσε περισσότερους από 700 προμηθευτές από την παγκόσμια βιομηχανία ημιαγωγών να παράσχει εξοπλισμό, πρώτες ύλες, συσκευασίες, δοκιμές, εργοστασιακές υπηρεσίες, συστήματα πληροφορικής και υπηρεσίες, περιβαλλοντική προστασία και διάθεση αποβλήτων και βραβεύτηκε με 14 εξαιρετικούς εξοπλισμούς, πρώτες ύλες και εργοστάσιο προμηθευτές υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, οι προηγούμενοι νικητές ήταν σχεδόν ξένοι επιχειρηματίες. Η φετινή λίστα νικητών περιλαμβάνει την εξειδίκευση της Ταϊβάν, την Han και την Tang και την κατασκευή αμοιβαίας βοήθειας. Ανάμεσά τους, η εξειδίκευση της Ταϊβάν στην παροχή ειδικής τεχνολογίας φυσικού αερίου δημιουργήθηκε μόλις πριν από 6 χρόνια, η οποία είναι μια αρκετά νέα εταιρεία. Επιπλέον, η TSMC ευχαρίστησε επίσης την Αμοιβαία Βοήθεια για την Κατασκευή, τις Χαν και τις Τανγκ Δυναστείες για την ισχυρή τους βοήθεια στην κατασκευή αστικών κτιρίων και εργοστασιακών εγκαταστάσεων. Ο Peter Wennink, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ASML, δήλωσε ότι αισθάνθηκε ότι η σημασία των προμηθευτών της Ταϊβάν αυξανόταν στο πλαίσιο του διεθνούς τεχνολογικού ανταγωνισμού.

Ο φετινός κατάλογος των εξαιρετικών προμηθευτών περιλαμβάνει επίσης εφαρμοσμένα υλικά που συνεργάστηκαν με την τεχνολογία TSMC στην Taiwan Scitech και Teradyne. Esmol, Colin R & D, Tokyo Willem, οι οποίες υποστηρίζουν την επιτάχυνση της μαζικής παραγωγής. υποστήριξη της χημείας Υλικά και εξοπλισμός: Η Ebara Manufacturing Co., η τεχνολογία Kanto Xinlin, η τεχνολογία Merck Advanced Technology και η Shin-Etsu Chemical, η οποία παρέχει υλικά τεχνολογίας κίτρινου φωτός, προσφέρει τη νίκη των πλακιδίων πυριτίου.