Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η μονάδα 3ΜΜ της TSMC ολοκληρώνει τη μεταφορά γης, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια

Η μονάδα 3ΜΜ της TSMC ολοκληρώνει τη μεταφορά γης, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια

Στις 21 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ξένες ειδήσεις των μέσων ενημέρωσης, το εργοστάσιο 3ΜΜ της TSMC ολοκλήρωσε πρόσφατα τη μεταφορά της γης. Ο χώρος της πρώην Sanhu Bamboo Lake στην Ταϊβάν έχει περιφραγμένο και η κατασκευή έχει αρχίσει. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια.

Πριν από λίγες ημέρες, το Ταϊβάν Sci-Tech Γραφείο της Ταϊβάν δήλωσε ότι μετά τη βάση του εργοστασίου 3nm μεταφέρθηκε επισήμως στην TSMC, οι εργασίες προ-κατασκευής έχουν αρχίσει και φράχτες έχουν ανεγερθεί γύρω από αυτό. Το TSMC έστειλε κάποιον να ελέγχει την είσοδο και έξοδο των οχημάτων των ανθρώπων στην πόρτα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προηγμένη διαδικασία κατασκευής των 5 νανομέτρων στο εργοστάσιο δισκίων 18 που η TSMC επένδυσε στο Νανκ της Ταϊβάν έχει εισέλθει στη δοκιμαστική παραγωγή και η μαζική παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Στη διάσκεψη κλήσεων για τα κέρδη 2015 TSMC που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, η TSMC ανακοίνωσε ότι οι κεφαλαιουχικές δαπάνες του τρέχοντος έτους θα φτάσουν τα 15 έως 16 δισεκατομμύρια δολάρια, ένα άλλο ρεκόρ υψηλό. Ο πρόεδρος της TSMC, Wei Zhejia, δήλωσε ότι λόγω της ζήτησης της οδήγησης 5G τα επόμενα χρόνια, οι πελάτες έχουν μεγάλη ζήτηση για προηγμένες διαδικασίες και το 80% των κεφαλαιουχικών δαπανών θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή προηγμένων διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων των 3nm, 5nm και 7nm.