Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η TSMC αρχίζει να προσλαμβάνει χιλιάδες ταλέντα για την παραγωγή γκοφρετών Phoenix 5nm

Η TSMC αρχίζει να προσλαμβάνει χιλιάδες ταλέντα για την παραγωγή γκοφρετών Phoenix 5nm

Καθώς κυβερνήσεις διαφόρων χωρών επενδύουν στην υποστήριξη της ανάπτυξης της τοπικής βιομηχανίας ημιαγωγών, η κατασκευή εργοστασίων της TSMC στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη σύμφωνα με το καθιερωμένο σχέδιο.

Σύμφωνα με το Phoenix Business Magazine των Ηνωμένων Πολιτειών, το TSMC έχει αρχίσει να κυκλοφορεί πληροφορίες πρόσληψης προσωπικού για να προσελκύσει σχετικά ταλέντα από μέσα και έξω από την Αριζόνα.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της TSMC δήλωσε στον επίσημο ιστότοπό του ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε η τοποθεσία fab στο Φοίνιξ είναι ότι η περιοχή θα προσελκύσει ταλέντα για μετανάστευση.

Σε αυτό το πλαίσιο, το TSMC απαριθμεί μια σειρά από πλεονεκτήματα που έχει το μέρος, όπως χαμηλό κόστος ζωής, υπαίθριες δραστηριότητες, μπύρα βιοτεχνίας και επαγγελματικά αθλήματα. Ταυτόχρονα, η Αριζόνα έχει μακρά ιστορία κατασκευής γκοφρετών, πράγμα που σημαίνει ότι το εργοστάσιο γκοφρετών έχει μια πλήρη οικολογία όσον αφορά την εργασία, την αλυσίδα εφοδιασμού ή τη δημόσια πολιτική.


Σύμφωνα με την εισαγωγή του, η γκοφρέτα της Αριζόνα θα προσλάβει περισσότερους από 1.000 μηχανικούς. Μέχρι τώρα, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει μια σειρά πληροφοριών πρόσληψης θέσεων εργασίας για μηχανικούς και τεχνικούς εξοπλισμού.

Πέρυσι, η TSMC ανακοίνωσε σχέδια να δαπανήσει 12 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή εργοστασίου τσιπ 5nm στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Το νέο εργοστάσιο αναμένεται να ξεκινήσει την κατασκευή του τρέχοντος έτους, και θα λειτουργεί και παράγει το 2024, με χωρητικότητα 1.600 υπαλλήλων.