Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > TPK Yuhong: Η λειτουργία Q3 αναμένεται να διατηρήσει την ετήσια ανάπτυξη, το τέταρτο τρίμηνο δεν θα είναι κακό

TPK Yuhong: Η λειτουργία Q3 αναμένεται να διατηρήσει την ετήσια ανάπτυξη, το τέταρτο τρίμηνο δεν θα είναι κακό

Το εργοστάσιο αφής της Ταϊβάν TPK Yuhong ανέφερε ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Trump ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει ένα βασικό τιμολόγιο 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων την 1η Σεπτεμβρίου, μερικές από τις οποίες θα αναβληθούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, οπότε το τρίτο τρίμηνο της λειτουργίας Με βάση τα παραπάνω, εξακολουθεί να είναι δυνατό να παραδοθούν οι επιδόσεις της ανάπτυξης σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους. όπως και για το τέταρτο τρίμηνο, ο σημερινός πελάτης παραδίδει σταδιακά εντολές, αν και είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθεί, αλλά οι προσδοκίες δεν είναι κακές.

Η TPK Yuhong συμμετείχε στην εκδήλωση Smart Display Expo του 2019 στις 29 και έκανε τα παραπάνω σχόλια σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Η TPK Yuhong δήλωσε ότι δήλωσε ότι θα επιβάλει ένα βασικό τιμολόγιο 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων την 1η Σεπτεμβρίου. Ο πελάτης θα έχει ένα κύμα έτοιμο να τραβήξει τα αγαθά εκ των προτέρων και τώρα αναβάλλεται μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, με άλλα λόγια, ο πελάτης τραβά τα εμπορεύματα μπροστά από το χρόνο. Είναι επίσης δυνατό να εμφανιστεί πριν από τις 15 Δεκεμβρίου.

Η TPK Yuhong επεσήμανε ότι βραχυπρόθεσμα, οι συνθήκες λειτουργίας είναι φυσιολογικές, βασικά μπορεί να σχετίζεται με την παράταση των τιμολογίων μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά τη βιομηχανική κατάσταση, είναι αισιόδοξο ότι το 5G θα οδηγήσει σε μεγάλη ζήτηση 3C το επόμενο έτος. Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση της ζήτησης, συμπεριλαμβανομένης της 3C και του βιομηχανικού ελέγχου, και αναμένεται ότι θα είναι πιο σαφής τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Για τους εμπορικούς πολέμους, η TPK πιστεύει ότι δεν υπάρχει στενός αντίκτυπος στα εργοστάσια συνιστωσών, κυρίως επειδή οι εμπορικοί πόλεμοι έχουν διαφορετικές αλλαγές κάθε μέρα. Επιπλέον, τα προϊόντα αφής είναι κυρίως αρθρωτά προϊόντα, όχι τελικά προϊόντα και ουσιαστικά δεν έχουν προέλευση. πρόβλημα.

Όσον αφορά τη γραμμή παραγωγής πρέπει να προσαρμοστεί; TPK Yuhong είπε ότι όσο πιο ευέλικτη διαχείριση είναι καλή.