Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Οι συνόψεις αποκτήσουν λύσεις ημιαγωγών μπισκότων και επίπεδης οθόνης

Οι συνόψεις αποκτήσουν λύσεις ημιαγωγών μπισκότων και επίπεδης οθόνης

Στις 26 Ιουνίου, η Synopsys ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει υπογράψει μια τελική συμφωνία για την απόκτηση λύσεων της Bistel Semiconductor και επίπεδης οθόνης.


Με έδρα τη Νότια Κορέα, η Bistel είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του Semiconductor Intelligent Supporting Manufacting Engineering Systems και των εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της απόκτησης, οι συνόλοι θα επεκτείνουν περαιτέρω τις κορυφαίες λύσεις ελέγχου της διαδικασίας ημιαγωγών με την ενσωμάτωση ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης και πρόβλεψης για να βοηθήσουν τους πελάτες στη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της παραγωγής. Η εξαγορά θα φέρει επίσης μια ομάδα έμπειρων μηχανικών σε συνόλους, οι οποίοι θα είναι σε θέση να επιταχύνουν την τεχνολογική ανάπτυξη μέσω της κατασκευής σε πραγματικό χρόνο την αναλυτική ανάλυση του μέλλοντος.

Η συναλλαγή συμμορφώνεται με τις συνήθεις συνθήκες κλεισίματος και έχει εγκριθεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο της συνολικής χρήσης 2021 της συνολικής χρήσης. Οι όροι της συναλλαγής δεν θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομική κατάσταση της Synopsys και δεν θα αποκαλυφθούν.

Ο Χάουαρντ Κνω, ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος της SyniCon Engineering, δήλωσε: "Το Semiconductor FABS ανταποκρίνεται ενεργά στις προκλήσεις για να καλύψουν τη ζήτηση της αγοράς για καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να προωθήσουν την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη. Αυτή η εξαγορά θα συνδυάσει τις συνόψεις και το Bistel στην εμπειρογνωμοσύνη ημιαγωγών στις κατασκευαστικές λύσεις θα μας βοηθήσει να φέρουμε καινοτόμο προϊόντα ελέγχου των διαδικασιών στην αγορά και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες της αγοράς. "

Η Synopsys είναι ένα συνεργάτη Silicon to Software ™ ("Chip to Software") των πολλών καινοτόμων εταιρειών που αφιερώνονται στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών προϊόντων και εφαρμογών λογισμικού που βασιζόμαστε καθημερινά. Ως εταιρεία S & P 500, η ​​Synopsys είναι εδώ και πολύ καιρό ένας παγκόσμιος ηγέτης στην ηλεκτρονική αυτοματοποίηση του σχεδιασμού (EDA) και το ημιαγωγό IP και παρέχει το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο των εργαλείων και υπηρεσιών δοκιμών ασφάλειας εφαρμογών.