Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η προμήθεια εξακολουθεί να είναι σφιχτή! Το SK Hynix σχεδιάζει να αυξήσει τις επενδύσεις στην επιχείρηση χυτηρίου

Η προμήθεια εξακολουθεί να είναι σφιχτή! Το SK Hynix σχεδιάζει να αυξήσει τις επενδύσεις στην επιχείρηση χυτηρίου

Πάρκο Jung-ho, Αντιπρόεδρος του Sk Hynix, που αποκάλυψε πρόσφατα στο 2021 World It Expo (WIS) ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει τις επενδύσεις στην επιχείρηση χυτηρίου.

Η Korean Media Etnews ανέφερε ότι το πάρκο Jung-ho δήλωσε: "Η εταιρεία Design της Κορέας ζήτησε από τον SK Hynix να παράσχει τις ίδιες υπηρεσίες χυτηρίου με την TSMC και η SK Hynix συμφώνησε με αυτά τα αιτήματα. Ως εκ τούτου, η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει τις επενδύσεις σε χυτήρια. Βιομηχανική επιχείρηση. "

Λόγω της αύξησης της ζήτησης εξοπλισμού πληροφορικής και ημιαγωγούς αυτοκινήτων, η παγκόσμια αγορά χυτηρίου έχει πέσει σε ένα στενό δίλημμα εφοδιασμού. Συγκεκριμένα, η χωρητικότητα των γκοφρέστρων 8 ιντσών είναι σοβαρά ανεπαρκής και τα χυτήρια στην Ταϊβάν, η Κίνα, όπως το TSMC και το UMC, αντιμετωπίζουν σημεία συμφόρησης.

Στη Νότια Κορέα, η Samsung, η DB Hitek, το βασικό χυτήριο και το σύστημα IC κάτω από το SK Hynix είναι κυρίως υπεύθυνες για την επιχείρηση χυτηρίου 8 ιντσών, αλλά οι παραγγελίες πελατών από αυτούς τους κατασκευαστές έχουν προγραμματιστεί σε έξι μήνες αργότερα.

Αναφέρεται ότι η SK Hynix παρέχει επί του παρόντος υπηρεσίες χυτηρίου μέσω του συστήματος IC και μεταφέροντας τον εξοπλισμό πλακιδίων 8 ιντσών στο Cheongju της Νότιας Κορέας στο εργοστάσιό της στο Wuxi της Κίνας.

Η έκθεση που επεσήμανε ότι η τρέχουσα μηνιαία χωρητικότητα του συστήματος IC των 8 ιντσών είναι 85.000 και οι κύριοι πελάτες της είναι οι κατασκευαστές σχεδιασμού της Νότιας Κορέας, όπως έργα πυριτίου και μήτρες πυριτίου. Όταν ο εξοπλισμός μεταφέρεται πλήρως στο Wuxi τον Αύγουστο το επόμενο έτος, η εταιρεία θα στοχεύσει κυρίως την κινεζική αγορά.

Επιπλέον, το Park Jung-Ho ανέφερε επίσης ότι το TSMC έχει 12 ιντσών Wafers εκτός από το χυτήριο πλακιδίων 8 ιντσών, το οποίο υποδηλώνει ότι η SK Hynix μπορεί επίσης να επενδύσει σε 5 ιντσών Businer Business Business.