Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ανάλυση στρατηγικής: Η Samsung γίνεται ο μεγαλύτερος νικητής στην αγορά τσιπ μνήμης κινητού τηλεφώνου

Ανάλυση στρατηγικής: Η Samsung γίνεται ο μεγαλύτερος νικητής στην αγορά τσιπ μνήμης κινητού τηλεφώνου

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση έρευνας της στρατηγικής Analytics, το τρίτο τρίμηνο του 2021, τα συνολικά έσοδα της παγκόσμιας αγοράς CHIP Memory Smartphone ανήλθαν σε 11,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, εκ των οποίων η Samsung πήρε σχεδόν το ήμισυ του μεριδίου αγοράς.


Σύμφωνα με τα δεδομένα, το τρίτο τρίμηνο του 2021, η μνήμη της Samsung θα οδηγήσει την αγορά τσιπ μνήμης smartphone με 49% (DRAM και NAND). Ο Sk Hynix και ο Micron ακολουθούν στενά. Η μνήμη Samsung, η SK Hynix και ο Micron βρίσκονται στην παγκόσμια αγορά τσιπ μνήμης Smartphone. Η αγορά καταλαμβάνει περισσότερο από το 80% του μεριδίου εσόδων.

Nand αγορά

Το Q1 του 2021, το Smartphone NAND FLASH CHIP CHIP CHIP έσοδα αυξήθηκε κατά 18% σε ετήσια βάση, η οποία οδηγήθηκε από την υιοθέτηση των τσιπ μνήμης UFS NAND Flash, ειδικά σε συσκευές μεσαίου και υψηλού επιπέδου. Στην αγορά Smartphone NAND, η μνήμη της Samsung κατατάσσεται πρώτα με το 42% μετοχή εσόδων, η SK Hynix ακολούθησε προσεκτικά το 20% μετοχή και η Kioxia κατέλαβε την τρίτη με μερίδιο 19%.

Δραματική αγορά

Λόγω της αύξησης των νέων συσκευών 5G που κυκλοφόρησαν από τους πελάτες Smartphone, τα έσοδα των τσιπ μνήμης DRAM Smartphone αυξήθηκαν κατά 21% ετησίως στο τρίμηνο. Η μνήμη της Samsung οδηγεί την αγορά DRAM Smartphone με μετοχή 54% έσοδο, ακολουθούμενη από SK Hynix (25%) και Micron (20%).

Ο Jeffrey Mathews, ένας ανώτερος αναλυτής στη στρατηγική Analytics, δήλωσε: "Η ανάκαμψη της αγοράς τερματικών smartphone οδήγησε στις πρώιμες παραγγελίες πελατών από τους προμηθευτές τσιπ μνήμης που παρέχουν μάρκες μνήμης υψηλής πυκνότητας για μερικά βασικά μοντέλα smartphone. Samsung Memory, SK Hynix, Ο Micron έχει επωφεληθεί από την αποστολή λύσεων αποθήκευσης που βασίζονται σε πακέτα πολλαπλών τσιπ υψηλής χωρητικότητας (MCP). Παρατηρήσαμε ότι οδηγείται από 128GB NAND και 6GB DRAM διαμορφώσεις, τα πακέτα πολλαπλών τσιπ UFS (UMCP) έχουν φτάσει σχεδόν το 30%. "

Stephen Entwistle, Αντιπρόεδρος της πρακτικής στρατηγικής τεχνολογίας σε στρατηγική Analytics, δήλωσε: "Η ισχυρή ζήτηση για 5G smartphones έχει δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη της αγοράς chip smartphone. Οι κατασκευαστές τσιπ μνήμης αναμένεται να ξεκινήσουν ufs υψηλής χωρητικότητας 3.1 και LPDDR5 Λύσεις αποθήκευσης συσκευασίας πολλαπλών τσιπ., για να καλύψει τη ζήτηση 5G. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη έλλειψη εξαρτημάτων μη αποθήκευσης μπορεί να επηρεάσει τις προοπτικές της αγοράς τσιπ μνήμης. "