Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Smart Eye and Omnivision Selection Solution Sensiting οχημάτων

Smart Eye and Omnivision Selection Solution Sensiting οχημάτων

Το έξυπνο μάτι και η Omnivision συνεργάζονται μαζί για να παρέχουν πρωτοποριακές λύσεις ανίχνευσης στο τέλος του οχήματος για την αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτή η λύση συνδυάζει δύο ηγέτες της βιομηχανίας για την επίτευξη άθικτης παρακολούθησης καμπίνας και η καινοτόμος λειτουργία της βοηθά τα οχήματα της επόμενης γενιάς να επιτύχουν υψηλότερο επίπεδο αυτοματοποίησης.


Smart Eye AB, ο παγκόσμιος παγκόσμιος ηγέτης στο αυτοκίνητο. OmniVision, ο παγκόσμιος προγραμματιστής ψηφιακού διαλύματος διαλύματος, η ίδια ημέρα εξέδωσε ένα πλήρες όχημα με προσανατολισμό οχημάτων στον πωλητή αυτοκινήτου OEM, αυτή η λύση απλώς χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα RGB-IR για να επιτύχει μια πλήρη εφαρμογή τηλεδιάσκεψης οδηγού και κινητήρα.

Αυτή η λύση είναι η πρώτη ολοκληρωμένη αλυσίδα επεξεργασίας βίντεο, σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα OV2312 RGB-IR Ovivision OV2312, υποστηρίζει εξαιρετική απόδοση κατά τη διάρκεια της ημέρας και νύχτας.

"Η τεχνητή νοημοσύνη στο όχημα είναι κρίσιμη για την αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτή η τεχνολογία όχι μόνο ενισχύει την ασφάλεια των αυτοκινήτων, προστατεύει τις ζωές των ανθρώπων, αλλά παρέχει και αυτοκινητοβιομηχανίες να παρέχουν διαφοροποιημένες εμπειρίες κινητών ταξιδιών, να βελτιώσουν την υγεία, την άνεση και την ψυχαγωγία," Smart Eye Founder και CEO Ο Martin Krantz είπε. "Μέσω της συνεργασίας με την OMNIVision, επιτυγχάνουμε αυτό το όραμα: με την τιμή της μαζικής αγοράς, παρέχοντας εξελιγμένα εξηγημένα συστήματα ανίχνευσης οχημάτων που πληρούν τις ανάγκες των κατασκευαστών OEM αυτοκινήτων".

"OV2312 Χρησιμοποιεί την τεχνολογία OMNIPIXEL® 3-GS Pixel, είναι ένας αισθητήρας εικόνας 2,1 εκατομμυρίων Pixel παγκόσμιου κλείστρου RGB-IR, ειδικά σχεδιασμένος στο αυτοκίνητο και λαμβάνεται μεταξύ της λειτουργίας μεταφοράς διαμόρφωσης, σχεδόν υπέρυθρη κβαντική απόδοση και ισορροπία κατανάλωσης ενέργειας. Εμείς Μπορούν να συνεργαστούν με έξυπνο μάτι για να κάνουν ακριβείς και πλήρεις δυνατές λύσεις ανίχνευσης οχημάτων. "Brian Pluuckbaum, Manager Market Automotive Market.

Η τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών Smart Eye, η τεχνολογία παρακολούθησης του στόματος και της κεφαλής παρέχει την απόδοση της EuroNCap και μπορεί να παρακολουθείται και να παρακολουθείται ο οδηγός σε ένα πλήρες πιλοτήριο, το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει την απόσπαση της απόσπασης, την υπνηλία και την αναπηρία του οδηγού και να συνειδητοποιήσει την αναγνώριση του οδηγού και την επεξεργασία κατά της απάτης . Η παρακολούθηση της καμπίνας περιλαμβάνει επίσης όλα τα καθίσματα, την κακή κατάσταση, την κατάσταση της ζώνης ασφαλείας και την παρακολούθηση των βρεφών. Η λειτουργία ανίχνευσης δράσης μπορεί να ανιχνεύσει τη δράση του επιβάτη, όπως τα χέρια του οδηγού στο τιμόνι, χρησιμοποιούν κινητές συσκευές, κλήση, ποτό νερό, φάτε. Αυτές οι ενέργειες θα επηρεάσουν την αλληλεπίδραση μεταξύ του αυτοκινήτου και των επιβατών, αλλά και προϋπόθεση για την επίτευξη υψηλότερου αυτόματου επιπέδου οδήγησης.