Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Semiconductor έλλειψη, ηλεκτρικός κατασκευαστής αυτοκινήτων Rivian καθυστερεί παράδοση οχημάτων

Semiconductor έλλειψη, ηλεκτρικός κατασκευαστής αυτοκινήτων Rivian καθυστερεί παράδοση οχημάτων

Στις 17 Ιουλίου, αναφέρθηκε ότι ο κλειστός κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων του Amazon Rivian αποκάλυψε ότι η εταιρεία καθυστέρησε την παράδοση της εξαιρετικά αναμενόμενης παραλαβής R1T μέχρι τον Σεπτέμβριο, ενώ η παράδοση ενός άλλου SUV, η R1s, αναβλήθηκε σε αυτό το φθινόπωρο. τέλος.


Ωστόσο, η καθυστέρηση παράδοσης για τους λιανικούς πελάτες δεν θα επηρεάσει το σχέδιο του Rivian για την παροχή Amazon με ηλεκτρικά φορτηγά. Οι εκπρόσωποι από τις δύο εταιρείες επιβεβαίωσαν ότι ο Ρίβιος εξακολουθεί να σχεδιάζει να αρχίσει να παράγει ηλεκτρικά φορτηγά φέτος και σχεδιάζει να επιτύχει 10.000 στο δρόμο μέχρι το 2022.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Amazon συμφώνησε να αγοράσει 100.000 ηλεκτρικά οχήματα από τον Rivian στο πλαίσιο του φιλόδοξου στόχου της για τη χρήση του στόλου της ανανεώσιμης ενέργειας. Η εταιρεία αναμένει να δοκιμάσει αυτό το ηλεκτρικό φορτηγό σε 16 πόλεις μέχρι το τέλος του 2021.

Ο Rivian σχεδίαζε προηγουμένως να παραδώσει R1T από τον Ιούλιο και το R1S από τον Αύγουστο. Ο Rivian CEO RJ Scaringe δήλωσε σε επιστολή προς τους καταναλωτές αυτή την Παρασκευή ότι η καθυστέρηση παράδοσης επηρεάστηκε κυρίως από την επιδημία και η αλυσιδωτή αντίδραση που προκάλεσε από την υπέρβαση των προσδοκιών όλων, από την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Στη συνέχεια, η προμήθεια αυτοκινήτων, ειδικά η παροχή ημιαγωγών, έχει πληγεί από την επιδημία.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του σήματος IHS, τα φορτηγά αναμένεται να αντιπροσωπεύουν περίπου το ένα πέμπτο της νέας αγοράς αυτοκινήτων τα επόμενα χρόνια και τα επερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα όπως το R1T του R1T του Rivian, το Cybertruck της Tesla, το F-150 Lightning EV, κλπ . Μπορεί να προσελκύσει νέους καταναλωτές να εισέλθουν σε αυτό το τμήμα της αγοράς.