Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Samsung εφαρμόζει την τεχνολογία EUV στην παραγωγή DRAM για πρώτη φορά

Η Samsung εφαρμόζει την τεχνολογία EUV στην παραγωγή DRAM για πρώτη φορά

Σύμφωνα με τη ZDnet, η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει εφαρμόσει με επιτυχία τεχνολογία EUV στην παραγωγή DRAM.

Η Samsung έχει αποστείλει 1 εκατομμύριο μονάδες DDR4 DRAM 10nm που έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τη διαδικασία EUV και έχουν αξιολογηθεί από τους πελάτες. Η Samsung δήλωσε ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα ανοίξει το δρόμο για μαζική παραγωγή νέων DRAM το επόμενο έτος.

Η γραμμή παραγωγής V2 της Samsung μόνο για V2 ​​στο εργοστάσιο του Pyeongtaek θα ξεκινήσει την παραγωγή μονάδων DRAM κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η γραμμή παραγωγής αναμένεται να παράγει 4η γενιά 10nm DDR5 και LPDDR5.

Αυτό είναι ένα άλλο τσιπ που παράγεται από το εργοστάσιο Pyeongtaek εκτός από τα λογικά τσιπ 7nm χρησιμοποιώντας την τεχνολογία EUV. Η Samsung ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία EUV θα διπλασιάσει την παραγωγική απόδοση ενός ενιαίου δίσκου 12 ιντσών.

Οι παγκόσμιοι κατασκευαστές ημιαγωγών όπως η Samsung, η Intel και η TSMC αναμένεται να επεκτείνουν τη χρήση της τεχνολογίας EUV στην παραγωγή τσιπ. Η Samsung δήλωσε προηγουμένως ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τεχνολογία EUV για την παραγωγή τσιπ 3nm.