Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Samsung Electronics μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί ένα νέο εργοστάσιο των ΗΠΑ Chip το τρίτο τρίμηνο

Η Samsung Electronics μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί ένα νέο εργοστάσιο των ΗΠΑ Chip το τρίτο τρίμηνο

Οι ηλεκτρονικοί χρόνοι της Κορέας αναφέρθηκαν τη Δευτέρα ότι η Samsung Electronics μπορεί να ξεκινήσει την κατασκευή ενός εργοστασίου τσιπ αμερικανικού τσιπ με επένδυση περίπου 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με στόχο τη θέση τους σε λειτουργία το 2024.

Οι ενημέρωτοι της Βιομηχανίας της Νότιας Κορέας που δεν ήθελαν να ονομαστούν ότι λέγοντας ότι η Samsung σχεδιάζει να εφαρμόσει 5-NaNometer EUV λιθογραφία στη γραμμή παραγωγής FAB.

Η Samsung δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη λάβει καμία απόφαση.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που υποβλήθηκαν προηγουμένως από τη Samsung στην κυβέρνηση του Τέξας, η εταιρεία εξετάζει το Austin ως μία από τις τοποθεσίες για την εκτιμώμενη επένδυση ύψους 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εργοστάσια τσιπ. Η Samsung είπε ότι το εργοστάσιο θα δημιουργήσει 1.800 θέσεις εργασίας.

Επί του παρόντος, η Samsung λειτουργεί ένα εργοστάσιο τσιπ στο Austin του Τέξας. Αλλά αφού οι ανταγωνιστές της όπως η TSMC και η Intel έχουν ανακοινώσει τις επεκτάσεις, η Samsung έχει επίσης αρχίσει να προωθεί τις επενδύσεις στο εξωτερικό.

Το γραφείο ειδήσεων Yonhap επεσήμανε ότι ο Πρόεδρος της Νότιας Κορέας Σελήνης Jae-in θα κατέχει μια σύνοδο κορυφής με τον αμερικανικό πρόεδρο Biden στην Ουάσινγκτον στην 21η τοπική ώρα. Ο αρχηγός των επιχειρήσεων του τσιπ Samsung Kim Ki-Nam αναμένεται να συνοδεύσει την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκείνη την εποχή, η Εταιρεία μπορεί να ανακοινώσει το επενδυτικό της σχέδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.