Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το STMicroelectronics εισάγει οδηγό χαμηλής παραμόρφωσης LED υψηλής τάσης

Το STMicroelectronics εισάγει οδηγό χαμηλής παραμόρφωσης LED υψηλής τάσης

Πρόσφατα, η STMicroelectronics ανήγγειλε τον οδηγό HVLED007AC / DCLED, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα νέο κύκλωμα διαμόρφωσης ρεύματος εισόδου που καταστέλλει την παραμόρφωση (ICS) για να επιτρέπει στα ενεργειακά αποδοτικά φωτοβολταϊκά συστήματα να συμμορφώνονται με αυστηρότερους κανονισμούς φωτισμού.

Το HVLED007 είναι ένας ελεγκτής PFC τύπου ρεύματος κορυφής ειδικά σχεδιασμένος για απομονωμένους μετατροπείς οιονεί συντονισμού υψηλής απόδοσης. Το κύκλωμα ICS εξασφαλίζει ότι το ρεύμα εισόδου του δικτύου είναι πραγματικά ημιτονοειδές εναλλασσόμενο ρεύμα, εισόδου σε ολόκληρο το εύρος τάσης εισόδου και εισόδου. Η τρέχουσα συνολική αρμονική παραμόρφωση (THD) είναι εξαιρετικά χαμηλή, λιγότερο από 5% με πλήρες φορτίο. Με έναν συντελεστή ισχύος κοντά στο 1 και μέγιστη ενεργειακή απόδοση πάνω από 90%, ο HVLED007 επιτρέπει στους σχεδιαστές να οδηγούν πολλαπλά φωτιστικά LED μεσαίας και υψηλής ισχύος μέχρι 80W με ένα μόνο IC ελέγχου.

Η σειρά HVLED007 συμπληρώνει τη σειρά HVLED της σειράς ψηφιακών προϊόντων IC της σειράς ST, τα οποία κατευθύνουν άμεσα φωτιστικά LED με ανακυκλωμένα τροφοδοτικά δικτύου. Ο οδηγός HVLED ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες για την υποστήριξη οικονομικής πρωτογενούς πλευράς ρύθμισης, μειώνοντας το κόστος του υλικού και το μέγεθος του κυκλώματος βελτιώνοντας παράλληλα την αξιοπιστία του συστήματος και την απόδοση φωτισμού.

Το HVLED007 έχει ελάχιστη θερμοκρασία λειτουργίας -40 ° C και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπαίθριους φωτισμούς όπως φωτισμό δρόμου και εσωτερικό φωτισμό. Το ρεύμα πηγής εξόδου εξόδου τοτέμ πόλο είναι 600mA, και το ρεύμα είναι 800mA. Εκτός από τις εφαρμογές φωτισμού, το HVLED007 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τυπική τροφοδοσία τάσης EN61000-3-2 έως 100W. Τα χαρακτηριστικά προστασίας σε chip περιλαμβάνουν προστασία από βραχυκύκλωμα, προστασία υπερφόρτωσης και προστασία από υπέρταση.

Το HVLED007 είναι τώρα σε παραγωγή και διατίθεται σε ένα μικρό πακέτο μικρού μεγέθους SO8.