Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η SK hynix ανακοινώνει τη διακοπή των προϊόντων 3D NAND 36 και 48 επιπέδων

Η SK hynix ανακοινώνει τη διακοπή των προϊόντων 3D NAND 36 και 48 επιπέδων



  Σύμφωνα με τα κορεατικά τεχνολογικά μέσα ενημέρωσης "DDaily", η SK hynix δημοσίευσε την πρώτη τριμηνιαία έκθεση για τα κέρδη για το 2019 στις 25, με έσοδα και έσοδα 677,27 δισ. Κερδισμένα και 1,366,5 δισ. Κέρδη αντίστοιχα. Τα έσοδα μειώθηκαν κατά 31,9% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και μειώθηκαν κατά 22,3% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Το περιθώριο κέρδους μειώθηκε κατά 69,2% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και μειώθηκε κατά 68,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

DRAM λόγω της βραδύτερης ζήτησης στις εκτός έδρας και συντηρητικές αγορές από πελάτες διακομιστών, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, η μέση τιμή πώλησης (ASP) μειώθηκε κατά 27% και οι αποστολές μειώθηκαν κατά 8%. Η μνήμη flash NAND επηρεάστηκε από την πίεση αποθέματος και τον οριζόντιο ανταγωνισμό. Η μέση τιμή πώλησης (ASP) μειώθηκε κατά 32% και οι μεταφορές μειώθηκαν κατά 6%.

Με το νέο smartphone που υιοθετεί DRAM 12GB υψηλής χωρητικότητας και η ζήτηση για διακομιστή DRAM θα ​​αυξηθεί σταδιακά, η SK hynix αναμένει ότι η ζήτηση για DRAM θα ​​βελτιωθεί κατά το δεύτερο τρίμηνο. Από την άλλη πλευρά, καθώς το δεύτερο τρίμηνο εισέρχεται στο τελευταίο στάδιο, αναμένεται ότι η ζήτηση θα ανακάμψει σταδιακά και η ζήτηση της NAND θα αρχίσει να αυξάνεται. Προς το παρόν, η τιμή της μνήμης flash NAND έχει μειωθεί περισσότερο από ένα έτος και η ζήτηση για IT για NAND αυξάνεται επίσης γρήγορα. Στο μέλλον, η SK hynix θα επεκτείνει την αναλογία εφαρμογής SSD (Solid State Drive).

Στο μέλλον, για το πεδίο DRAM, η SK Hynix θα επικεντρωθεί στη μετατροπή λεπτών έργων. Πρώτον, η πρώτη γενιά παραγωγής 10 νανομέτρων (1X) θα επεκταθεί σταδιακά, και από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, τα κύρια προϊόντα θα μετατραπούν σε προϊόντα δεύτερης γενιάς 10 νανομέτρων (1Y). Ταυτόχρονα, για να υποστηρίξει τις απαιτήσεις DRAM μεγάλου όγκου του νέου τσιπ server, θα αρχίσει να παρέχει 64GB προϊόντα ενότητας.

Στο πεδίο NAND, το μέλλον θα επικεντρωθεί στη βελτίωση των εσόδων. Τα αρχικά προϊόντα 3D NAND του 3D NAND με σχετικά υψηλό κόστος παραγωγής θα σταματήσουν - 2 γενιές (36 στρώματα) και 3 γενιές (48 στρώματα), ενώ το ποσοστό παραγωγής 72 στρώσεων θα αυξηθεί. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα 4D NAND των 96 επιπέδων για την τόνωση της αγοράς SSD και κινητής τηλεφωνίας. Η νέα μονάδα M15 στο Qingzhou θεωρεί την τρέχουσα ζήτηση και η ταχύτητα μαζικής παραγωγής θα είναι πιο αργή από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αναμένεται ότι η εισροή πλακιδίων NAND της SK hynix φέτος θα μειωθεί κατά περισσότερο από 10% σε σχέση με πέρυσι.

Η SK hynix δήλωσε: "Σε μια αγορά όπου οι ανάγκες αποθήκευσης είναι αβέβαιες και η ζήτηση αναμένεται να ανακάμψει, οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στη μείωση του κόστους και στην εξασφάλιση ποιότητας".