Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το SK Hynix ανακοινώνει τα αποτελέσματα της κοινωνικής αξίας 2020 (SV)

Το SK Hynix ανακοινώνει τα αποτελέσματα της κοινωνικής αξίας 2020 (SV)

Η Σεούλ, η Νότια Κορέα, στις 10 Μαΐου 2021, η SK Hynix (ή "η εταιρεία", www.skhynix.com) ανακοίνωσε τα επιτεύγματά της στη δημιουργία κοινωνικής αξίας (SV) το 2020. Από το 2019, οι κύριες θυγατρικές της ομάδας SK έχουν Ποσοθέτηση της κοινωνικής αξίας που δημιουργήθηκε το προηγούμενο έτος από τις τρεις πτυχές των "έμμεσων οικονομικών συμβολών", "εταιρικές διαχειριστικές κοινωνικές παροχές" και "Αποτελέσματα κοινωνικής εισφοράς" και ανακοίνωσε στο κοινό.

Η SK Hynix δήλωσε ότι τα επιτεύγματα της κοινωνικής αξίας της εταιρείας στις τρεις προαναφερθείσες περιοχές πέρυσι έχουν ως εξής: "Αποτελέσματα των έμμεσων οικονομικών εισφορών" (συμπεριλαμβανομένης της φορολογίας, της απασχόλησης, των μερισμάτων κ.λπ.) ανερχόταν σε 5.3737 τρισεκατομμύρια κέρδη. Κοινωνική (εργασία / κοινή ανάπτυξη) και περιβαλλοντικά πεδία Τα "κοινωνικά οφέλη της εταιρικής διαχείρισης" ανήλθαν σε -596,9 δισεκατομμύρια κέρδη. Τα "αποτελέσματα κοινωνικής εισφοράς", συμπεριλαμβανομένων των δωρεών και των δραστηριοτήτων κοινωνικής εισφοράς ανήλθαν σε 110,6 δισεκατομμύρια κέρδη.


Πίνακας 1. Αποτελέσματα ποσοτικοποίησης της κοινωνικής αξίας του SK Hynix από το 2019 έως το 2020

Χάρη στη βελτίωση των συνθηκών της αγοράς ημιαγωγών σε σχέση με πέρυσι, η κοινωνική αξία που δημιουργήθηκε από τις έμμεσες οικονομικές εισφορές έχει επιτύχει μια ετήσια αύξηση 32% (1.3143 τρισεκατομμύρια κέρδη) σε σύγκριση με το 2019. Ωστόσο, λόγω των περιβαλλοντικών παραγόντων όπως Εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, η κοινωνική αξία που δημιουργείται από τα κοινωνικά οφέλη των εταιρικών επιχειρήσεων μειώθηκε κατά 11% σε ετήσια βάση (57,1 δισεκατομμύρια κέρδη). Ταυτόχρονα, η κοινωνική αξία που δημιουργήθηκε από τις κοινωνικές εισφορές αυξήθηκε κατά 41,3 δισεκατομμύρια κέρδη, η οποία οφείλεται κυρίως στην ισχυρή υποστήριξη που παρέχει η SK Hynix στην κοινωνία στην καταπολέμηση της νέας επιδημίας του Κορώνα.

Κοιτάζοντας ειδικά σε κάθε πτυχή, η SK Hynix είπε ότι η έμμεση συμβολή της εταιρείας στην οικονομία έχει επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα όσον αφορά τη φορολογία, την απασχόληση και τα μερίσματα. Πρώτον, τα φορολογικά αποτελέσματα της εταιρείας έχουν βελτιωθεί σημαντικά, μια ετήσια αύξηση του έτους 211% σε σχέση με πέρυσι. Επιπλέον, η SK Hynix έχει φθάσει στο ποσοστό απασχόλησης των ποσοστώσεων των ατόμων με ειδικές ανάγκες το 2020 (το ποσοστό απασχόλησης των ποσοστώσεων των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε ιδιωτικές εταιρείες με περισσότερους από 50 εργαζόμενους είναι 3,1%) και έχει επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην πρόσληψη μειονεκτουσών ομάδων. Όσον αφορά τα μερίσματα, η κοινωνική αξία που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία αυξήθηκε επίσης κατά 17% σε ετήσια βάση. Η SK Hynix αναμένει ότι καθώς η βιομηχανία και οι συνθήκες της αγοράς βελτιώνονται σημαντικά φέτος, η έμμεση οικονομική συνεισφορά της εταιρείας θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Το αρνητικό κόστος των κοινωνικών παροχών των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος ήταν 944,8 δισεκατομμύρια κέρδη, αύξηση 127,2 δισεκατομμυρίων κερδισμένων από το 2019. Αυτό οφείλεται στην ιδιαιτερότητα της βιομηχανίας ημιαγωγών, επειδή η διαδικασία παραγωγής ημιαγωγών καταναλώνει πολλή υδροηλεκτρική ενέργεια πόρους και εκπέμπει αέρια θερμοκηπίου. Ο υπεύθυνος του SK Hynix είπε: "Η SK Hynix έχει μειώσει επιτυχώς τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου ανά μονάδα παραγωγής μέσω ανακύκλωσης πόρων και άλλων προσπαθειών. Παρά το γεγονός αυτό, οι συνολικές εκπομπές αερίων θερμοκηπίου της εταιρείας έδειξαν μια ανοδική τάση. Το LUX εκφράζει τις πιο ειλικρινείς συγγνώμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη της πράσινης περιβαλλοντικής τεχνολογίας για τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον και ταυτόχρονα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση της συνολικής ποσότητας εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. "

Παρ 'όλα αυτά, η κοινωνική αξία που δημιουργήθηκε από τον SK Hynix στον κοινωνικό τομέα αυξήθηκε κατά 21% ετησίως σε 322,4 δισεκατομμύρια κέρδη, ενώ η κοινωνική αξία στον τομέα του προϊόντος / υπηρεσίας αυξήθηκε επίσης κατά 116% σε έτος σε 25.5 Το δισεκατομμύριο κέρδισε. Αυτό το αποτέλεσμα αντισταθμίστηκε εν μέρει από αυτό. Τον αρνητικό αντίκτυπο που προκαλείται από το περιβάλλον τομέα. Προκειμένου να αυξηθεί το ποσοστό του εντοπισμού των υλικών ημιαγωγών, των εξαρτημάτων και του εξοπλισμού, η SK Hynix υλοποιήθηκε το έργο "Τεχνολογίας καινοτομίας για την καινοτομία" και λειτουργούσε "κέντρο υποστήριξης ανάλυσης και μέτρησης" για την ενίσχυση της υποστήριξης στις εταιρείες εταίρων. Επιπλέον, η SK Hynix αύξησε επίσης την παροχή προϊόντων χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων σκληρών δίσκων στερεάς κατάστασης που μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Η κοινωνική συμβολή του SK Hynix πέτυχε μια ετησίως αύξηση 60% σε 110,6 δισεκατομμύρια κέρδη. Κατά το παρελθόν έτος, η SK Hynix κατέστησε αδιάλειπτες προσπάθειες και κατέστησε εξαιρετικές συνεισφορές στην καταπολέμηση της νέας επιδημίας της Κορώνας. Για παράδειγμα, η SK Hynix καταδεικνύει ενεργά την ισχυρή υποστήριξη της εταιρείας για το ιατρικό προσωπικό και παρέχει έξυπνες συσκευές για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε παιδιά από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος για να οικοδομήσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας.

Στο μέλλον, το SK Hynix σχεδιάζει να εφαρμόσει τον χάρτη πορείας "κοινωνικής αξίας 2030", ενσωματώνοντας τη δύναμη ολόκληρης της εταιρείας. Το σχέδιο ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και είναι ένα μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχέδιο που διατυπώνεται από την Εταιρεία για την πραγματοποίηση της κοινωνικής αξίας. Μέσω της εφαρμογής αυτού του σχεδίου, η SK Hynix δεσμεύεται να επιτύχει μια σειρά βασικών στόχων, συμπεριλαμβανομένης της επίτευξης ουδετερότητας άνθρακα, αναζωογονώντας το οικοσύστημα ημιαγωγών, την οικοδόμηση ενός δικτύου κοινωνικής ασφάλειας και την εσωτερίκευση μιας εταιρικής κουλτούρας που βασίζεται στην ποικιλομορφία και την ένταξη.

Ειδικότερα, ως η πρώτη εταιρεία στη βιομηχανία μνήμης ημιαγωγών για να ενταχθεί στην πρωτοβουλία RE1001, η SK Hynix έδειξε θετικές ενέργειες μέσω διαφόρων προσπαθειών όπως η ελαχιστοποίηση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου, μειώνοντας τις εκπομπές των αποβλήτων και τη βελτίωση της ανακύκλωσης των υδάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής ημιαγωγών. Μια ισχυρή επιθυμία βελτίωσης του περιβάλλοντος. Επιπλέον, η SK Hynix θα συνεχίσει το προηγούμενο σχέδιο του για να αντικαταστήσει τους υπάρχοντες μηχανικούς σκληρούς δίσκους με μονάδες σταθερής κατάστασης χαμηλής ισχύος και να συνεχίσει να επεκτείνει την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών.

1RE100: Η πρωτοβουλία RE100 στοχεύει στην προσέλκυση περισσότερων παγκόσμιων κορυφαίας εταιρειών από όλες τις περιπάτους ζωής για να συμμετάσχει και να προωθήσει τη χρήση 100% ανανεώσιμης ενέργειας για να καλύψει τις ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον βρετανό μη κερδοσκοπικό πολυεθνικό οργανισμό «Η ομάδα του κλίματος» το 2014. Μέχρι στιγμής, 263 εταιρείες σε όλο τον κόσμο προσχώρησαν στην πρωτοβουλία RE100. Το RE100 υποστηρίζει ότι οι εταιρείες που ενταχθούν στην πρωτοβουλία της θα έχουν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για όλες τις ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας το 2050.

Η διαχείριση βιωσιμότητας του SK Hynix Αναπληρωτής Πρόεδρος Kim Yoon-Wook δήλωσε: "Η SK Hynix αύξησε την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία της ποσοτικοποίησης των επιδόσεων, δηλώντας τα αποτελέσματα της κοινωνικής αξίας της εταιρείας για τρία συναπτά έτη. Θα ενισχύσουμε τη διαχείριση της ESG ενώ επεκτείνουμε την κλίμακα της δημιουργίας κοινωνικής αξίας, διερευνώντας πολλαπλούς τρόπους για να συμβάλλετε στην ανθρωπότητα και την κοινωνία. "

Με βάση τη φιλοσοφία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της «διπλής κατώτατης γραμμής (DBL)» της επιδίωξης της οικονομικής αξίας (EV) και της κοινωνικής αξίας ταυτόχρονα, η ομάδα SK θα ποσοτικοποιήσει και θα ανακοινώσει την κοινωνική αξία που δημιουργήθηκε το προηγούμενο έτος από το 2019.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η SK Group έχει αποκτήσει επιτυχώς σημαντικά ποσοτικά αποτελέσματα σε περιοχές, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων και υπηρεσιών και έχει επίσης κάνει επιτεύγματα για την επέκταση της κλίμακας της απασχόλησης μειονεκτουσών ομάδων. Ωστόσο, η αυτοαξιολόγηση της καινοτομίας του SK του Business Business Business Business Business Model (BM) δεν έχει ακόμη φθάσει σε ένα πραγματικά ουσιαστικό επίπεδο και έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να επενδύσει περαιτέρω περισσότερες προσπάθειες προκειμένου να μειωθεί η συνολική ποσότητα εκπομπών αερίων θερμοκηπίου σε μία μεγάλη κλίμακα. ανάγκη.

Σήμερα, η ομάδα SK συνθέτει μια οικονομική ιστορία βασισμένη στη διαχείριση της ESG και θα ενσωματώσει στενά τα ποσοτικά αποτελέσματα της κοινωνικής αξίας με τις επιχειρηματικές στρατηγικές των θυγατρικών της στο μέλλον. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος σχεδιάζει επίσης να αποκαλύψει διαφανή τα πρότυπα μέτρησης των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου και τους σχετικούς τύπους για τη βελτίωση της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων των εξωτερικών ενδιαφερομένων.

Η ποσοτική μέτρηση των αποτελεσμάτων της ESG είναι επίσης μια παγκόσμια τάση. Για παράδειγμα, η Alliance Balancing Value (VBA) που ξεκίνησε η SK Group, BASF, Novartis και άλλες διάσημες ξένες εταιρείες συνεργάζονται με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ). WEF), το επιχειρηματικό σχολείο του Χάρβαρντ (HBS), κλπ. Ενεργά συνεργάζονται για να επεκτείνουν την επιρροή τους. Η ομάδα SK θα ενισχύσει περαιτέρω τη συνεργασία με τους αρμόδιους οργανισμούς και οργανισμούς για να πάρει το προβάδισμα για τη θέσπιση διεθνών προτύπων για την ποσοτική μέτρηση της κοινωνικής αξίας.