Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η SK Hynix ανακοίνωσε ότι το πρώτο 4D NAND 128 φύλλων στον κόσμο θα πωληθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Η SK Hynix ανακοίνωσε ότι το πρώτο 4D NAND 128 φύλλων στον κόσμο θα πωληθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Η SK hynix ανακοίνωσε στις 26 Οκτωβρίου ότι θα παράγει μαζικά την πρώτη μνήμη flash TTL4DNAND της Toshiba (Terabit) 128 βινών και σχεδιάζει να ξεκινήσει τις πωλήσεις της κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Αυτή είναι η απελευθέρωση της SK Hynix του 96-layer 4DNAND τον περασμένο Οκτώβριο, και θα κυκλοφορήσει και πάλι νέα προϊόντα μετά από 8 μήνες. Σύμφωνα με τα κορεατικά μέσα "Κορεάτικα Καθημερινά", η SK hynix ανέπτυξε ένα νέο προϊόν για σχεδιασμό TLC (3bit ανά μονάδα κυψέλης), εφαρμόζοντας κατακόρυφη χάραξη, σχηματισμό σωματιδίων πολυστρωματικών ταινιών, σχεδιασμό βρόχου χαμηλής ισχύος και άλλες τεχνολογίες για τη δημιουργία μιας στοίβας 3600. Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια κόκκοι NAND και προϊόντα 1Tb των 128 επιπέδων όχι μόνο φθάνουν στον υψηλότερο αριθμό στοίβας στη βιομηχανία, αλλά και ξεπερνούν το NAND των 90 επιπέδων της Samsung Electronics.

Παρόλο που υπάρχουν 96 στρώματα προδιαγραφών QLC1Tb, η απόδοση και η ταχύτητα επεξεργασίας της TLC είναι καλύτερες από την QLC. Στην αγορά NAND, το μερίδιο αγοράς των προϊόντων TLC είναι 85%. Ως εκ τούτου, η SK hynix ανέπτυξε για πρώτη φορά NAND υψηλής χωρητικότητας με τεχνολογία TLC, η οποία έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή από τον έξω κόσμο.

Συγκεκριμένα, αν και το προϊόν προσθέτει 32 στρώματα στο αρχικό προϊόν NAND των 96 επιπέδων, η διαδικασία επεξεργασίας μειώνεται κατά 5% και το 4D NAND 128-στρώσεων έχει 40-bit υψηλότερη παραγωγικότητα ανά δίσκο από το 96-στρώμα 4D NAND , ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείται η τεχνολογία PUC (Περιφερειακά κυκλώματα), η παραγωγικότητα σε επίπεδο δυαδικών ψηφίων του 4DNAND 128-layer μπορεί ακόμα να αυξηθεί κατά περισσότερο από 15%. Σύμφωνα με την SK hynix, αυτή η μέθοδος μπορεί να εξοικονομήσει το κόστος μετατροπής της νέας διαδικασίας, η οποία μπορεί να μειωθεί κατά 60% σε σύγκριση με το επενδυτικό κόστος μετατροπής της προηγούμενης γενιάς. "Κορεατική Καθημερινή" επεσήμανε ότι η SK Hynix χρησιμοποιεί την πλατφόρμα διαδικασίας 4DNAND που αναπτύχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο τον Οκτώβριο και βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα της διαδικασίας.

Η SK hynix σχεδιάζει να ξεκινήσει την πώληση μνήμης flash 4D NAND 128-στρώσεων το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Σύμφωνα με την SK hynix, το προϊόν μπορεί να φτάσει ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων 1400Mbps ακόμη και σε περιβάλλον χαμηλής τάσης (1.2V), κατάλληλο για κινητές λύσεις υψηλής απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και SSD (Solid State Drive).