Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ημι: Global Fab Εξοπλισμός δαπανών θα φτάσει τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022

Ημι: Global Fab Εξοπλισμός δαπανών θα φτάσει τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022

Η τελευταία έκθεση της ημι (διεθνής ένωση ημιαγωγών) δείχνει ότι η νέα επιδημία Crown ενθαρρύνει τη ζήτηση για ηλεκτρονικό εξοπλισμό και η παγκόσμια βιομηχανία ημιαγωγών αναμένεται να καθορίσει ένα σπάνιο καταγραφικό των δαπανών εξοπλισμού Fab για τρία συναπτά έτη. Θα αυξηθεί κατά 16% το 2020. Ο προβλεπόμενος ρυθμός ανάπτυξης το 2021 είναι 15,5%, 12% το 2022.


Αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου των τριετών προβλέψεων, η Global Wasfer Fabs θα αυξήσει τις δαπάνες εξοπλισμού κατά περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ κάθε χρόνο, το οποίο τελικά θα φτάσει τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το τρίτο έτος.

Φέτος και τα επόμενα δύο χρόνια, οι περισσότερες από τις επενδύσεις FAB συγκεντρώνονται στον τομέα του χυτηρίου και της αποθήκευσης. Συγκεκριμένα, οι δαπάνες χυτηρίου αναμένεται να αυξηθούν κατά 23% το 2021 για να φτάσουν τα 32 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και να παραμείνουν επίπεδες το 2022.. Οι συνολικές δαπάνες αποθήκευσης θα αναπτυχθούν σε μονοψήφια και θα φτάσουν τα 28 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2021. που οδηγείται από το DRAM και το 3D NAND, θα αυξηθεί κατά 26% το 2022.

Επιπλέον, οι μάρκες μικροεπεξεργαστών ισχύος και MPU θα αναπτυχθούν επίσης έντονα. Προχωρώντας από την ισχυρή ζήτηση εξαρτημάτων εξουσίας ημιαγωγών, η επένδυση στην πρώτη αναμένεται να αυξηθεί κατά 46% και 26% το 2021 και το 2022, αντίστοιχα, Το τελευταίο θα αυξηθεί με την αύξηση των επενδύσεων σε μικροεπεξεργαστές. , Το MPU θα αυξηθεί με ρυθμό ανάπτυξης 40% το 2022.


Η ημι-επεσήμανε ότι οι δαπάνες εξοπλισμού Fab ήταν πάντα κυκλικές. Μετά από ένα έως δύο χρόνια ανάπτυξης, θα υπάρξει συνήθως πτώση την ίδια χρονική περίοδο. Το τελευταίο έτος που διατηρεί την ανάπτυξη για τρία διαδοχικά χρόνια ήταν το 2016, αλλά πριν από αυτό, δεν είχε δει αυτή την ευημερούσα κατάσταση για σχεδόν 20 χρόνια.