Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η πρωτεύουσα των Φιλιππίνων "κλείνει την πόλη" για ένα μήνα, η προσφορά MLCC μπορεί να είναι πιο αυστηρή

Η πρωτεύουσα των Φιλιππίνων "κλείνει την πόλη" για ένα μήνα, η προσφορά MLCC μπορεί να είναι πιο αυστηρή

Επειδή η πρωτεύουσα των Φιλιππίνων της Μανίλα θα είναι "κλειστή" για ένα μήνα από τις 15, η βιομηχανία ανησυχεί ότι η Murata και η Samsung Electric, οι οποίες έχουν σημαντική παραγωγική ικανότητα MLCC στις Φιλιππίνες, ενδέχεται να επηρεαστούν. Τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊβάν επεσήμαναν ότι όταν η απογραφή είναι κενή, η επακόλουθη παροχή MLCC μπορεί να είναι πιο σφιχτή.

Προκειμένου να αποφευχθεί και να καταπολεμηθεί η επιδημία, ο Πρόεδρος της Φιλιππίνων Duterte ανακοίνωσε στις 12 ότι η πολιτική "διαχωρισμού των κοινοτήτων" θα εφαρμοστεί στην περιοχή του μετρό Manila της πρωτεύουσας και ότι όλες οι αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές προς και από το μετρό Μανίλα θα να ανασταλεί. Η εντολή "κλειστή πόλη" θα τεθεί σε ισχύ από τις 15 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα China Times, η δράση των «φραγμένων πόλεων» των Φιλιππίνων προκάλεσε ανησυχία στον κλάδο των παθητικών εξαρτημάτων. Τα δύο κορυφαία εργοστάσια MLCC, η Murata Manufacturing Co., Ltd. και η Samsung Electric, διαθέτουν σημαντική παραγωγική ικανότητα στις Φιλιππίνες, η κάθε μία με ποσοστό 15% και 40%. Ως εκ τούτου, η βιομηχανία πιστεύει ότι από την ηφαιστειακή έκρηξη στις Φιλιππίνες από τον Ιανουάριο, οι "πόλεις έκλεισαν" το ένα μετά το άλλο, όταν η απογραφή είναι κενή, η επακόλουθη παροχή MLCC μπορεί να είναι πιο σφιχτή.

Η έκθεση επεσήμανε ότι η ηφαιστειακή έκρηξη στις Φιλιππίνες τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, λόγω του προσωρινού κλεισίματος του διεθνούς αεροδρομίου, έχει επηρεάσει τις αποστολές MLCC των Φιλιππίνων, η οποία έχει επίσης καταστεί ένας από τους βασικούς παράγοντες για τις αυξήσεις των τιμών MLCC. Μεταξύ των οκτώ υφιστάμενων αερολιμένων στις Φιλιππίνες, τα τρία κύρια βρίσκονται στη Μανίλα. Το "κλείσιμο των πόλεων" διήρκεσε ένα μήνα. Η βιομηχανία πιστεύει ότι η ροή και η μεταφορά προσωπικού θα είναι περιορισμένες και η παραγωγή της γραμμής παραγωγής MLCC θα είναι περιορισμένη. Ο αντίκτυπος στις αποστολές πιθανόν να υπερβεί την προηγούμενη.

Επιπλέον, ο κλάδος πιστεύει επίσης ότι η "κλείσιμο της πόλης" δεν είναι η ώρα να έρθει. Εάν είναι κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, εξακολουθεί να υπάρχει η ευκαιρία για φυσική προσαρμογή της προσφοράς και ζήτησης MLCC, αλλά τώρα ο κατάλογος είναι άδειος. Οι σφιχτές προδιαγραφές χαμηλής χωρητικότητας παρέχονται κυρίως από τις Samsung Electric και Yageo. Καθώς το εργοστάσιο του EMS τραβάει, το εργοστάσιο της ηπειρωτικής Κίνας συνεχίζει την εργασία. Η τιμή, η επακόλουθη προσφορά και ζήτηση MLCC μπορεί να είναι πιο σφιχτά.

Το πιο σημαντικό, η βιομηχανία παθητικών εξαρτημάτων χρειάστηκε δέκα χρόνια για να αποχαιρετήσει την εποχή των μικρών εργοστασίων. Μετά από υψηλή ολοκλήρωση, εισήλθε στο στάδιο του ολιγοπωλίου. Με άλλα λόγια, η σύγκλιση προσφοράς κάθε προμηθευτή θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην παγκόσμια χρήση των υλικών. Η βιομηχανία κρίνει ότι το δεύτερο τρίμηνο, τα εργοστάσια MLCC της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας δεν θα αποκλείσουν την αύξηση των τιμών των αντιπροσώπων.