Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Πάνω από 18,3 δισ. Δολάρια ΗΠΑ! Η Kioxia σκοπεύει να περάσει τεράστια χρηματικά ποσά για να οικοδομήσουμε ένα εργοστάσιο 3D nand

Πάνω από 18,3 δισ. Δολάρια ΗΠΑ! Η Kioxia σκοπεύει να περάσει τεράστια χρηματικά ποσά για να οικοδομήσουμε ένα εργοστάσιο 3D nand

Το Nikkan Kogyo Shimbun ανέφερε το 12ο ότι η Kioxia (πρώην αποθήκευση Toshiba) σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα εργοστάσιο μνήμης Flash 3D NAND στο εργοστάσιο Kitakami στο νομό Iwate της Ιαπωνίας. Η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 2 τρισεκατομμύρια γιεν (18,378 δισεκατομμύρια δολάρια). , Το νέο εργοστάσιο θα ξεκινήσει τις λειτουργίες το 2023.


Το Juheng.com επεσήμανε ότι ο καθόταν από τεχνολογίες όπως οι επικοινωνίες σύννεφο και 5G, η μεσαία και μακροπρόθεσμη ζήτηση μνήμης συνεχίζει να υποσχεθεί. Η Kioxia έχει επενδύσει τεράστια χρηματικά ποσά σε επενδύσεις εξοπλισμού, με στόχο να ανταγωνιστούν οι ηγέτες της βιομηχανίας της Samsung της Νότιας Κορέας και η SK Hynix, η οποία αγόρασε την επιχείρηση NAND της Intel.

Το νέο εργοστάσιο της Kioxia στο εργοστάσιο Beishang ονομάζεται "K2" και αναμένεται να είναι διπλάσιο του μεγέθους του φυτού "K1" που άρχισε να λειτουργεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020. Η Kioxia έχει ήδη αρχίσει προετοιμασίες για τη γη περίπου 150.000 τετραγωνικών μέτρων τα ανατολικά και βόρεια του Κ1, και επί του παρόντος αναζητούν τρόπους να αποκτήσουν γη στα νοτιοανατολικά του Κ1.

Αναφέρεται ότι ο εξοπλισμός παραγωγής που χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο K2 στο μέλλον θα βασίζεται στον υπάρχοντα εξοπλισμό του εργοστασίου Yokkaichi, η οποία είναι η κύρια παραγωγική ισχύ της Κιοξίας. Στις 2 τρισεκατομμύρια γιεν, εκτός από το κόστος κατασκευής των φυτών K2 και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις, περιλαμβάνει επίσης το συμπληρωματικό κόστος του εργοστασίου Yokkaichi. Όσον αφορά τις επενδύσεις εξοπλισμού, η Kioxia μπορεί να υιοθετήσει την ίδια προσέγγιση όπως στο παρελθόν, η κατανομή των εξόδων με το συνεργάτη της Western Digital.

Η κατασκευή του φυτού K2 θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2022. Αναμένεται ότι το εργοστάσιο θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2023 και η παραγωγή της μνήμης Flash 3D NAND θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες. Επί του παρόντος, το νέο εργοστάσιο του εργοστασίου Kioxia Yokkaichi είναι επίσης υπό κατασκευή. Το έργο χωρίζεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση του έργου έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2022.

Καθώς η διεθνής κατάσταση εξακολουθεί να αλλάζει, θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης, προχωρούν τη διαδικασία αυτονομίας ημιαγωγών. Η Ιαπωνία γνωρίζει επίσης τη σημασία της κατασκευής ημιαγωγών και επιταχύνει την έλξη των επενδύσεων και την ανασυγκρότηση της εγχώριας αλυσίδας εφοδιασμού.