Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η πρώτη GPU της NVIDIA Ampere, η οποία ξεκινά το 2020, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020

Η πρώτη GPU της NVIDIA Ampere, η οποία ξεκινά το 2020, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020

Μετά την κυκλοφορία της σειράς καρτών γραφικών RX5700 της Navi που βασίζονται σε Navi στη διαδικασία των 7 nm, ο ανταγωνιστής NVIDIA μπορεί να αντιμετωπίσει την ανταγωνιστική πίεση της AMD στην Intel το 2019. Με την κάρτα γραφικών Navi της σειράς RX5700 των 7 νανομέτρων, η AMD έχει μεγαλύτερη διάρκεια και μικρότερο chip με τη NVIDIA στην κάρτα παιχνιδιών, το κέντρο δεδομένων και σε άλλες αγορές.

Ενόψει της ανταγωνιστικότητας της AMD στην αγορά γραφικών παιχνιδιών, η NVIDIA φαίνεται να έχει μια αντεπίθεση. Από τη μία πλευρά, παλεύει με την AMD και γελοιοποιεί τις σειρές καρτών γραφικών RX5700 στη διαδικασία των 7 νανομέτρων. Η ενεργειακή απόδοση δεν είναι τόσο καλή όσο τα δικά της 12-νανομέτρων προϊόντα. Από την άλλη πλευρά, είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη σειρά RTX20Super νέων καρτών γραφικών για να καλύψει τις κάρτες γραφικών της σειράς RX5700 της AMD με ισχυρότερες προδιαγραφές.

Στην αγορά GPU του κέντρου δεδομένων, η AMD έχει ήδη λάβει παραγγελίες για διακομιστές του Google Cloud Games. Συνολικά, αυτό εξακολουθεί να είναι η πρώτη μάχη για τη NVIDIA. Αλλά η πίεση της NVIDIA είναι να εισαγάγει μια νέα γενιά προϊόντων με πιο προηγμένες διαδικασίες. Επειδή από το Volta το 2017 στο Turing το 2018, η NVIDIA χρησιμοποιεί τη διαδικασία 12nm. Αυτό επέτρεψε στην AMD να απελευθερώσει μια νέα γενιά προϊόντων σε προηγμένες διεργασίες, αφού η AMD κυκλοφόρησε την σειρά κάρτας γραφικών RX5700 βασισμένη σε Navi με τη μέθοδο των 7 nm.

Τα ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από την αλλοδαπή έχουν δημοσιεύσει πρόσφατα αναφορές NVIDIA, λέγοντας ότι είναι αισιόδοξοι για την επόμενη ανάπτυξη της NVIDIA και αύξησαν την τιμή στόχου της NVIDIA σε $ 195, δηλαδή 30% υψηλότερη από την τρέχουσα τιμή της μετοχής. Ο λόγος είναι ότι οι GPU της NVIDIA εξακολουθούν να είναι τα πιο ελκυστικά προϊόντα στα παιχνίδια, τα κέντρα δεδομένων, την αυτοκινητοβιομηχανία και άλλες βιομηχανίες, γεγονός που θα καταστήσει τις πραγματικές επιδόσεις της NVIDIA πέρα ​​από τους συμμαθητές της.

Η έκθεση ανέφερε ότι το νέο πρόγραμμα προϊόντων της NVIDIA αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα γενιά προηγμένων προϊόντων επεξεργασίας το επόμενο έτος, το οποίο είναι το ταχύτερο το Φεβρουάριο του 2020. Αυτό το προϊόν είναι η φημολογούμενη μονάδα επεξεργασίας Ampere 7nm GPU. Και επειδή τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης έχουν υποσκαφεί πρόσφατα, η Samsung κέρδισε την NVIDIA Ampere 7 νανομέτρων GPU OEM διαδικασία λόγω της χαμηλής τιμής. Ελλείψει δυναμικότητας από άλλους πελάτες, ο χρόνος για να ξεκινήσει το 2020 αναμένεται να είναι στην ετήσια διάσκεψη της NVIDIA GTC.