Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το MediaTek P22 ανακτά τη μεγάλη παραγγελία της Samsung, που αναμένεται να φτάσει τα 50 εκατομμύρια επίπεδα πωλήσεων

Το MediaTek P22 ανακτά τη μεγάλη παραγγελία της Samsung, που αναμένεται να φτάσει τα 50 εκατομμύρια επίπεδα πωλήσεων

Πρόσφατα, σύμφωνα με την έκθεση της Taiwan Media Business Times, το τσιπ MediaTek P22 μπήκε με επιτυχία στη σειρά A των κινητών τηλεφώνων που θα ξεκινήσει η Samsung και αναμένεται να επεκτείνει σταδιακά τις αποστολές της από το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Αυτό είναι μετά από τρία χρόνια, η MediaTek κέρδισε και πάλι μια μεγάλη παραγγελία της Samsung ή θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει το κέρδος της MediaTek φέτος σε τριετή βάση.



Αναφέρεται ότι τα μοντέλα της Samsung A6, A7 και A8 θα χρησιμοποιήσουν το MediaTek P22 και αναμένεται ότι το τρίτο τρίμηνο αναμένεται να αρχίσει να αυξάνει τις αποστολές ανά μήνα. Η αλυσίδα εφοδιασμού επεσήμανε ότι λόγω της χαμηλής τιμής της σειράς Samsung A, ο συνολικός όγκος πωλήσεων είναι καλός, αναμένεται ότι το MediaTek P22 μπορεί να φτάσει το επίπεδο πωλήσεων των 50 εκατομμυρίων τεμαχίων.

Προηγουμένως, η MediaTek εισήλθε στην αλυσίδα εφοδιασμού της Samsung κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και εισήλθε με επιτυχία στις σειρές Α και J. Αυτή τη φορά έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από τότε που εισήλθαν στην αλυσίδα εφοδιασμού της Samsung και αναμένεται η προσφορά παραγγελιών σε αυτή τη σειρά. Μεγάλη νίκη στο Qualcomm, αρπάξτε τις παραγγελίες των μοντέλων mainstream της Samsung.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η MediaTek στέλνει καλά νέα. Εκτός από το τσιπ κινητής τηλεφωνίας 5G, αναμένεται να εισέλθει στη μαζική παραγωγή το τέταρτο τρίμηνο του 2019. Το κινητό τηλέφωνο 4G έλαβε επίσης μεγάλες παραγγελίες.

Επιπλέον, δεδομένου ότι ο πελάτης ελπίζει να αποστείλει νωρίς, η MediaTek επιτάχυνε επίσης τη διάταξη των κινητών τηλεφώνων 5G και άλλαξε το μονοκύλινδρο (SoC) σύστημα κινητής τηλεφωνίας MT6885 7-nm από τη γενική μαζική παραγωγή έως την υπερχείλιση. Αναμένεται να ξεκινήσει μαζική παραγωγή και αποστολή πριν από το τέλος του έτους.