Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Στελέχη Infineon: Σχέδιο αναζωογόνησης τσιπ στην ΕΕ αγνοεί την τοπική αγορά, διαζευγμένη από την πραγματικότητα

Στελέχη Infineon: Σχέδιο αναζωογόνησης τσιπ στην ΕΕ αγνοεί την τοπική αγορά, διαζευγμένη από την πραγματικότητα

Ο κύριος υπάλληλος της Infineon, ο μεγαλύτερος τοπικός κατασκευαστής τσιπ της ΕΕ, δήλωσε την Πέμπτη ότι οι φιλοδοξίες της ΕΕ για την αναζωογόνηση της κατασκευής των τσιπ δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με μια έκθεση Bloomberg στις 20 Μαΐου, ο Helmut Gassel, ο επικεφαλής υπεύθυνος μάρκετινγκ του Infineon, δήλωσε σε μια συνέντευξη: «Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, πιστεύουμε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να επικεντρωθεί στην εισαγωγή σύγχρονων τεχνολογιών, αλλά όχι απαραίτητα περισσότερο Προηγμένες τεχνολογίες. "

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήγαγε πρόσφατα το σχέδιο "ψηφιακής πυξίδας", ελπίζοντας να διπλασιάσει την παραγωγή τσιπ τα επόμενα δέκα χρόνια σε τουλάχιστον το 20% της παγκόσμιας προσφοράς, και το σχέδιο επιδιώκει επίσης να βελτιώσει τη διαδικασία παραγωγής τσιπ της Ευρωπαϊκής Ένωσης από 20 νανόμετρα έως 10 νανόμετρα. Ο Nano προχωράει, ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να αυξηθεί η διαδικασία παραγωγής από 5 νανόμετρα έως 2 νανόμετρα, ο στόχος είναι να ανταγωνιστεί με το TSMC και τη Samsung.


Ωστόσο, το τσιπ της διαδικασίας παραγωγής αιχμής πρέπει να καταναλώνει μεγάλο κόστος και η βιομηχανία έχει παράγει μια διαφορετική φωνή. Τις τελευταίες δεκαετίες, η πτώση της βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών καταναλωτών της ΕΕ έχει καταστήσει την περιοχή να χάσει την ικανότητα να χάνονται την παραγωγική ικανότητα των τσιπ υψηλής απόδοσης. Τα περισσότερα τσιπ αυτοκινήτων δεν απαιτούν πολύ προχωρημένες διαδικασίες κατασκευής.

Το Infineon είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τσιπ αυτοκινήτων στον κόσμο. Ο Gassel δήλωσε ότι μόνο τα αυτόνομα οχήματα απαιτούν υψηλότερα επίπεδα υπολογιστικής ισχύος τσιπ: "Τα επόμενα πέντε χρόνια, τα περισσότερα εξαρτήματα στα αυτοκίνητα δεν θα χρειαστούν 20nm ή λιγότερο. Τα τσιπ διεργασίας παρέχουν υποστήριξη υπολογισμού ισχύος. "

Ένας εκπρόσωπος για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλια. CEO STMICREECTRONICS CEO JEAN-MARC Chery έκανε επίσης παρόμοια σχόλια πριν. Σε μια συνέντευξη με το γαλλικό κανάλι ειδήσεων BFM TV αυτό το μήνα, είπε ότι δεν θα συμμετείχε στο σχέδιο αναζωογόνησης Chip της Ευρωπαϊκής Ένωσης.