Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η FTC κατηγορήθηκε η Broadcom της χειρισμού της αγοράς τσιπ για να φτάσει σε μια διευθέτηση

Η FTC κατηγορήθηκε η Broadcom της χειρισμού της αγοράς τσιπ για να φτάσει σε μια διευθέτηση


Η αμερικανική ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) που κατηγορήθηκε προηγουμένως η Broadcom της μονοληψίας της αγοράς τσιπ. Την Παρασκευή (2η), η Broadcom και η FTC έφθασαν σε έναν οικισμό και η Broadcom συμφώνησε να σταματήσει τις σχετικές δραστηριότητες της αγοράς.

Σύμφωνα με έκθεση στις 18 Ιανουαρίου 2018, δήλωσε η Broadcom την Τετάρτη τοπική ώρα ότι η αμερικανική ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου διερευνά αν έχει οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συμβάλλει στον ανταγωνισμό της αγοράς στις διαπραγματεύσεις με τους πελάτες της.

Το "The Wall Street Journal" δημοσίευσε ένα άρθρο που η Broadcom έλαβε πρόσφατα μια κλήτευση ζητώντας του να παράσχει περισσότερα υλικά για διαπραγματεύσεις με τους πελάτες.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο κύριος λόγος της έρευνας του Broadcom ήταν ότι τροποποίησε ορισμένες από τις συμβάσεις και τους απαιτούσουν πελάτες να χρησιμοποιήσουν ένα ορισμένο ποσοστό και όχι ένα ορισμένο αριθμό προϊόντων από αυτήν.
Η Broadcom δήλωσε σε μια δήλωση ", η έρευνα αυτή δεν έχει σημαντική επίπτωση στην επιχείρησή μας, δεν έχει καμία σχέση με την ασύρματη επιχείρηση και δεν θα επηρεάσει το σχέδιο να αποκτήσει qualcomm."