Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Apple M2 Chip φημολογείται για να ξεκινήσει μαζική παραγωγή αυτό το μήνα

Apple M2 Chip φημολογείται για να ξεκινήσει μαζική παραγωγή αυτό το μήνα

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στις 28 Απριλίου, σύμφωνα με πηγές που εξοικειώνονται με το θέμα που αναφέρεται από τον Νίκη Ασία, ο αυτο-ανεπτυγμένος επεξεργαστής MAC της επόμενης γενιάς της Apple (προσδιορίστηκε προσδιορισμοί ως τσιπ M2) θα ξεκινήσει μαζική παραγωγή αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με αναφορές, αυτό το μήλο "M2 Chip" αναμένεται να αποσταλεί ήδη από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους και θα συμπεριληφθεί στα προϊόντα MacBook που θα πωληθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Όπως το τσιπ M1, το νέο "τσιπ m2" θα είναι υπό τη μορφή ενός συστήματος σε-τσιπ (SOC), πράγμα που σημαίνει ότι το τσιπ M2 θα ενσωματώσει την κεντρική μονάδα επεξεργασίας, τον επεξεργαστή γραφικών και τον τεχνητό επιταχυντή της νοημοσύνης σε ένα ένα τσιπ. Οι προαναφερθέντες άνθρωποι εξοικειωμένοι με το θέμα επεσήμαναν επίσης ότι τελικά αυτό το τσιπ M2 θα χρησιμοποιηθεί σε άλλες συσκευές της Apple εκτός από το MacBook.

Το τσιπ M2 θα συνεχίσει επίσης να παραχθεί από το TSMC και θα παραχθεί χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη διαδικασία ημιαγωγών του τελευταίου (5 nm). Θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες για να παράγει αυτόν τον τύπο τσιπ.