Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ο επεξεργαστής εφαρμογών της Apple 5nm A14 αναφέρθηκε ότι καθυστέρησε τη μαζική παραγωγή

Ο επεξεργαστής εφαρμογών της Apple 5nm A14 αναφέρθηκε ότι καθυστέρησε τη μαζική παραγωγή

Η εξάπλωση της νέας επιδημίας πνευμονίας κορωνών επηρεάζει παγκοσμίως την αλυσίδα παραγωγής κινητών τηλεφώνων και επιβραδύνει επίσης την ανάπτυξη του 5G. Η βιομηχανία αναφέρει ότι ο επεξεργαστής εφαρμογών 5nm A14 της Apple θα καθυστερήσει για ένα έως δύο τέταρτα στη μαζική παραγωγή. . Το νομικό πρόσωπο αναμένει ότι η απόδοση εσόδων του τρίτου τριμήνου της TSMC ενδέχεται να μην είναι ισχυρή στην περίοδο αιχμής και ο τριμηνιαίος ρυθμός ανάπτυξης αναμένεται να μειωθεί σε μονοψήφια ποσοστά.

Όσο για τον άλλο πελάτη της TSMC, η Huawei Hisilicon δεν μείωσε τον αριθμό των πλακιδίων, αλλά η σειρά προϊόντων έχει ρυθμιστεί. Παρόλο που το τσιπ κινητής τηλεφωνίας 5G έχει καθυστερήσει, ο αριθμός των τσιπ σταθμών βάσης 5G έχει αυξηθεί σημαντικά. Σε γενικές γραμμές, η ζήτηση της Huawei Hisilicon για ταινίες 5nm το τρίτο τρίμηνο δεν έχει μειωθεί.

Το νομικό πρόσωπο εκτιμά ότι αν η Apple και η Huawei HiSilicon διατηρήσουν την αρχική παραγωγή μαζικής παραγωγής των 5nm, τα έσοδα του τρίτου τριμήνου της TSMC θα πρέπει να αυξηθούν κατά "διψήφια ποσοστά" σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο, αλλά η Apple καθυστερεί τώρα το 5nm μαζικό χρόνο παραγωγής. Ή θα προκαλέσει το τρίτο τρίμηνο του ρυθμού αύξησης των εσόδων της TSMC να μειωθεί σε μονοψήφια ποσοστά και η εποχή αιχμής δεν θα είναι απασχολημένη. Ωστόσο, οι καθυστερημένες εντολές θα αρχίσουν να μεταφέρονται στο τέταρτο τρίμηνο και ο όγκος θα αρχίσει να αυξάνεται κατά το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, όταν οι δραστηριότητες θα είναι εκτός περιόδου. Όσον αφορά το αν η TSMC επιβραδύνει την επέκταση της παραγωγής λόγω καθυστερημένης ζήτησης, όπως στα μέσα του 2018, θα είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα για τα νομικά πρόσωπα στη διάσκεψη δικαίου που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Απριλίου.

Η TSMC ολοκλήρωσε την πρώτη και τη δεύτερη φάση της εγκατάστασης Fab18 και η γραμμή παραγωγής έχει επίσης ολοκληρωθεί και πιστοποιηθεί. Αναμένεται ότι το 5nm το δεύτερο τρίμηνο θα εισέλθει στο στάδιο της μαζικής παραγωγής και θα παράγει τσιπ επόμενης γενιάς 5G για τους πελάτες Apple και Huawei Hisilicon Και το τρίτο τρίμηνο ο όγκος παραγωγής θα αυξηθεί σημαντικά και οι γραμμές παραγωγής της πρώτης και οι δεύτερες φάσεις του τέταρτου τριμήνου θα παραχθούν πλήρως. Ωστόσο, το σχέδιο δεν μπορεί να συμβαδίσει με τις αλλαγές. Η νέα επιδημία της πνευμονίας του κοραλλιού προκάλεσε τις αλυσίδες παραγωγής που ήταν διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο και δεν μπόρεσαν να συνδεθούν ομαλά. Η βιομηχανία ανέφερε ότι το σχέδιο μαζικής παραγωγής της 5ημ της Apple μπορεί να αναβληθεί για ένα έως δύο τέταρτα.

Σύμφωνα με τα νέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Apple θα ξεκινήσει μαζική παραγωγή επεξεργαστών αιτήσεων 5nm A14 τον Μάιο, αλλά λόγω της επίδρασης της νέας επιδημίας πνευμονίας, η σχετική πρόοδος 5G έχει καθυστερήσει, σε συνδυασμό με το δεύτερο τρίμηνο της παραγωγής συναρμολόγησης κινητών τηλεφώνων αλυσίδα στην ηπειρωτική Κίνα, οι εργαζόμενοι και η παραγωγική ικανότητα εξακολουθούν να είναι απρόσιτες. Η τροφοδοσία των τσιπ υποστήριξης είναι ασταθής, το πρόγραμμα μαζικής παραγωγής θα αναβληθεί προς τα πίσω και ο πραγματικός όγκος παραγωγής θα καθυστερήσει μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου. Ως αποτέλεσμα, ο όγκος παραγωγής τσιπ 5nm της Apple στην TSMC το τρίτο τρίμηνο θα είναι χαμηλότερος από ό, τι αναμενόταν αρχικά, ενώ ολόκληρο το τρίμηνο αναμένεται να μειώσει τον αριθμό των δισκίων κατά περισσότερο από 30.000. Ωστόσο, η παραγγελία δεν ακυρώθηκε, αλλά καθυστέρησε για ένα έως δύο τέταρτα πριν αρχίσει να αυξάνει τον αριθμό των ταινιών.

Οι αναλυτές της βιομηχανίας αλυσίδας εφοδιασμού επεσήμαναν ότι η νέα επιδημία πνευμονίας των κορωνών έχει προκαλέσει χώρες στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες να κλειδώσουν και να κλείσουν τις πόλεις τους, ο χρόνος κατασκευής της υποδομής 5G καθυστερεί και ο χρόνος εκτόξευσης 5G έχει αναβληθεί τέλος του έτους ή του επόμενου έτους. Η ζήτηση των καταναλωτών για κινητά τηλέφωνα 5G δεν θα είναι πολύ υψηλή. Ισχυρή. Επιπλέον, επειδή η αλυσίδα παραγωγής των 5G κινητών τηλεφώνων δεν μπορεί ακόμη να παράγει πλήρη χωρητικότητα κατά το δεύτερο τρίμηνο, και οι ενέργειες άλλων χωρών για να κλειδώσουν τη χώρα ή να κλείσουν την πόλη προκάλεσαν επίσης την αδυναμία παροχής άλλων τσιπ υποστήριξης. Σε αυτή την χρονική στιγμή, ακόμη και αν η επεξεργασία πυρήνων 5G είναι σε υψηλή ένταση, η συσκευή δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αρχικό στόχο παραγωγής κινητού τηλεφώνου και εκτιμάται ότι η Apple καθυστέρησε το σχέδιο μαζικής παραγωγής 5nm.