Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Αναλυτής: Apple iPhone 11 / AirPods προμήθεια βελτίωση ή σήμα της ανάκτησης κινεζικών δυναμικότητας

Αναλυτής: Apple iPhone 11 / AirPods προμήθεια βελτίωση ή σήμα της ανάκτησης κινεζικών δυναμικότητας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ, η έκθεση ανέφερε ότι μετά την αύξηση των βασικών προϊόντων της Apple, αυτό δείχνει ότι οι Κινέζοι προμηθευτές έχουν αρχίσει ουσιαστικά την κανονική παραγωγή μετά από κλεισίματα λόγω νέας πνευμονίας στις αρχές του 2020.

Σύμφωνα με μια έκθεση της Gene Munster της Loup Ventures, τέσσερα βασικά προϊόντα της Apple (64GB iPhone 11, 64GB iPhone 11 Pro, AirPods Pro και 2η) έχουν εντοπιστεί σε 13 χώρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες (Generation AirPods) . Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία παρακολουθεί την προσφορά αυτών των προϊόντων από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Η έκθεση αναφέρει ότι ο μέσος χρόνος αποστολής του iPhone είναι τώρα δύο ημέρες, κάτω από την κορυφή των 6,7 ημερών που καταγράφηκε στις 4 Μαρτίου. Ομοίως, ο χρόνος αποστολής AirPods μειώθηκε επίσης από 10,6 ημέρες στις 4 Μαρτίου έως 7,4 ημέρες κατά μέσο όρο.

Αν και ο Munster δεν μπόρεσε να συνδέσει σαφώς τη βελτίωση των αποστολών με την αύξηση της προσφοράς, πιστεύει ότι η μείωση του χρόνου παράδοσης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επανεκκίνηση της κινεζικής παραγωγής. Ταυτόχρονα, τόνισε επίσης ότι η αδύναμη ζήτηση μπορεί επίσης να είναι ένα "μικρό μέρος" της αύξησης του αποθέματος.

"Η βασική μεταβλητή όσον αφορά την προσφορά προϊόντων της Apple τον τελευταίο μήνα είναι η διακοπή της κινεζικής παραγωγής και συναρμολόγησης." "Μετά την ανακοίνωση της Apple στις 17 Φεβρουαρίου ότι το πρώτο τρίμηνο των εσόδων του τρέχοντος έτους θα ήταν χαμηλότερο από το αναμενόμενο σε λίγες μέρες, βλέπουμε μια εκτεταμένη περίοδο παράδοσης του προϊόντος, αλλά στις επόμενες ημέρες που αναφέρουν ότι τα κινεζικά εργοστάσια έχουν ξαναρχίσει την παραγωγή, να βελτιωθεί. "

Παρόλο που η Foxconn υποσχέθηκε στα τέλη Ιανουαρίου ότι η νέα πνευμονία του κοραλλιού δεν θα επηρέαζε την παραγωγή, έκλεισε το εργοστάσιο λίγες μέρες αργότερα και κράτησε τους εργαζόμενους απομονωμένους στο σπίτι.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, ο στόχος της Foxconn είναι να επανεκκινήσει την παραγωγή, η οποία θα αυξήσει την παραγωγική ικανότητα κατά 50% μέχρι το τέλος του μήνα. Μέχρι τις 12 Μαρτίου, η Foxconn είχε επανέλθει σε κανονικές λειτουργίες, λίγες εβδομάδες μπροστά από το χρονοδιάγραμμα.

Εκτός από τις επιπτώσεις στην προσφορά, οι λειτουργίες της Apple έχουν επίσης προσαρμοσθεί λόγω της επιδημίας. Καθώς επιδεινώθηκε η επιδημία, η Apple ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα κλείσει όλα τα καταστήματα λιανικής εκτός της Μεγάλης Κίνας. Όσον αφορά το πότε θα είναι σε θέση να επαναλάβει τις λειτουργίες, ανάλογα με την ειδική κατάσταση, η 27η Μαρτίου είναι μόνο προσωρινή. Επιπλέον, λόγω της επιπτώσεως της επιδημίας, η Apple αναγκάστηκε επίσης να προσαρμόσει τον τρόπο διεξαγωγής της ετήσιας παγκόσμιας διάσκεψης για προγραμματιστές και ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί πλήρως στο διαδίκτυο.