Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Μετά την απόκτηση της Intel Business, η SK Hynix προσπαθεί να είναι ο ηγέτης της αγοράς στη μνήμη Flash NAND

Μετά την απόκτηση της Intel Business, η SK Hynix προσπαθεί να είναι ο ηγέτης της αγοράς στη μνήμη Flash NAND

Σύμφωνα με την Businesskorea, ο Sk Hynix πρόεδρος Lee Seok-Hee δήλωσε στη συνάντηση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου ότι η Εταιρεία θα προσπαθήσει να γίνει ηγέτης στην παγκόσμια αγορά μνήμης NAND Flash μέσω συνεργειών με τη διαίρεση μνήμης NAND Flash της Intel. .

Η SK Hynix ανακοίνωσε τον Οκτώβριο το περασμένο έτος ότι υπέγραψε μια συμφωνία εξαγοράς με την Intel για να αποκτήσει τη μνήμη Flash NAND και την αποθήκευση της NAND FLASH για το 10.3104 τρισεκατομμύρια κέρδη (περίπου RMB 60,4 δισεκατομμύρια).

Ο Li Xixi είπε ότι η SK Hynix έχει ένα πλεονέκτημα στο κινητό τομέα NAND και η Intel έχει ένα πλεονέκτημα στην επιχείρηση Essd, έτσι ώστε οι δύο να μεγιστοποιήσουν τη συνέργεια.


Επί του παρόντος, το SK Hynix είναι μόνο πίσω από το Samsung Electronics και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής DRAM στον κόσμο. Μετά την απόκτηση της επιχείρησης μνήμης NAND Flash από την Intel, η εταιρεία είναι πιθανό να παραμείνει ηγέτης στην παγκόσμια αγορά μνήμης Flash NAND, όπως και στη βιομηχανία DRAM.

Ο Λι Xixi επεσήμανε ότι όταν ανέλαβε τη θέση του Προέδρου πριν από δύο χρόνια, ένας από τους στόχους του ήταν να κάνει την αγοραία αξία της εταιρείας να φτάσει τα 100 τρισεκατομμύρια κέρδη. Η εταιρεία πέτυχε αυτόν τον στόχο στις αρχές του τρέχοντος έτους. Τώρα, η SK Hynix θα θέσει το στόχο του ακόμα υψηλότερο, δηλαδή, επικεντρωθείτε στην επέκταση της DRAM και NAND Flash Business Memory, και να ενισχύσει την αξία των μετόχων με βάση το περιβάλλον, την κοινωνική και τη διαχείριση (ESG).

Ο Li Xixi εξήγησε περαιτέρω τις τρεις κατευθύνσεις της εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, της διαχείρισης της ESG και των μελλοντικών μηχανών ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, η SK Hynix σχεδιάζει να δημιουργήσει βάσεις Ε & Α στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και θα δεσμευτεί να προωθήσει την έννοια "RE100" 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και καθαρό μηδενικό άνθρακα. Όσον αφορά τον μελλοντικό κινητήρα ανάπτυξης, η εταιρεία θα αναζητήσει και θα επενδύσει σε υποσχόμενες εταιρείες σε διάφορους τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η αυτόνομη οδήγηση και 5g.