Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Συνιδρυτής της ARM: Το Graphcore που υποστηρίζεται από τη Microsoft αντιτίθεται στην απόκτηση της ARM από τη Nvidia

Συνιδρυτής της ARM: Το Graphcore που υποστηρίζεται από τη Microsoft αντιτίθεται στην απόκτηση της ARM από τη Nvidia

Ένα βασικό μέλος της ARM Holdings αποκάλυψε πρόσφατα ότι πριν η Nvidia αγοράσει τον βρετανικό κατασκευαστή chip για 40 δισεκατομμύρια δολάρια, η Graphcore, η οποία υποστηρίζεται από τη Microsoft, εξέφρασε έντονη αντίθεση. Σε συνέντευξή του στο CNBC, ο Hermann Hauser (Hermann Hauser), ο οποίος βοήθησε στην ίδρυση της ARM το 1990, δήλωσε ότι η Graphcore είχε αντιταχθεί στη συναλλαγή με μια «κύρια γνώμη» που υποβλήθηκε στην Αρχή Ανταγωνισμού και Αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου.


Ο Hauser είπε: "Εάν η Nvidia μπορεί να συγχωνεύσει τα σχέδια ARM και Nvidia στο ίδιο λογισμικό, αυτό σημαίνει ότι εταιρείες όπως η Graphcore είναι κλειδωμένες στην αγορά του πωλητή και δημιουργούν στενή σχέση με την ARM." Μέσω της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων Hauser, Amadeus Capital, είναι ένας από τους σημαντικούς επενδυτές της Graphcore.

Η Nvidia σκοπεύει να εξαγοράσει την ARM από τον ιαπωνικό γίγαντα λογισμικού SoftBank, εκπρόσωπος της εταιρείας την Τετάρτη χαρακτήρισε τη συναλλαγή ως «υποστηρίζοντας τον ανταγωνισμό». Η ARM δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα για σχόλιο του CNBC. Οι Graphcore και CMA αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Graphcore Nigel Toon δήλωσε στο CNBC τον Δεκέμβριο ότι η Graphcore πίστευε ότι η συμφωνία ήταν αντιανταγωνιστική.