Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Οι πωλήσεις της CPU της AMD είναι υψηλές στην Ιαπωνία! Ο μεγαλύτερος ήρωας: Ruilong 3000

Οι πωλήσεις της CPU της AMD είναι υψηλές στην Ιαπωνία! Ο μεγαλύτερος ήρωας: Ruilong 3000

Νωρίτερα αναφέραμε ότι οι πωλήσεις της CPU της AMD ξεπέρασαν επίσημα την Intel στην Ιαπωνία και πρόσφατα υπήρξαν και άλλες καλές ειδήσεις. Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, η BCNRetail, μια πολύ γνωστή ιαπωνική εταιρεία ανάλυσης δεδομένων, έδειξε στην τελευταία έκθεση ότι από τις 14 Ιουλίου, οι πωλήσεις της AMD στην ιαπωνική λιανική αγορά αντιπροσώπευαν το 68,6% του συνόλου, που είναι το ιστορικό ανώτατο όριο της AMD. Χάρη στα προϊόντα σειράς Ruilong 3000.

Αν και η λιανική μετοχή πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα, αλλά στην αγορά μηχανών OEM, η AMD ήταν ελαφρώς ζοφερή, από τα τέλη Ιουνίου, ήταν μόνο 14,7%. Για να αρπάξει το μερίδιο της Intel σε ολόκληρη την αγορά μηχανών, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συνεργασία με ολόκληρο τον κατασκευαστή της μηχανής. Επί του παρόντος, η AMD βασίζεται στην NEC στην Ιαπωνία. Στον ανταγωνισμό σε ολόκληρη την αγορά μηχανών, η AMD έχει ακόμα πολύ δρόμο.