Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > 150 εκατομμύρια δολάρια επένδυσης! Η Pegatron ιδρύει θυγατρική του Βιετνάμ με 100% συμμετοχή

150 εκατομμύρια δολάρια επένδυσης! Η Pegatron ιδρύει θυγατρική του Βιετνάμ με 100% συμμετοχή

Σύμφωνα με την Taiwan Media Economic Daily, η Heshuo ανακοίνωσε σήμερα (17) ότι το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να επενδύσει στην ίδρυση βιετναμέζικης θυγατρικής εταιρίας PEGATRON VIETNAM COMPANY LIMITED και είναι θυγατρική με 100% ίδια κεφάλαια. 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια Ταϊβάν). Η Pegatron ισχυρίζεται ότι η πηγή κεφαλαίων είναι κυρίως τα ίδια κεφάλαια της, τα οποία αποτελούν μακροπρόθεσμες επενδύσεις που απαιτούνται από την επιχείρηση της επιχείρησης.

Ο Tong Zixian, ο πρόεδρος της Pegatron, ανέφερε τον περασμένο Νοέμβριο ότι η Pegatron θα αναπτυχθεί στη Νοτιοανατολική Ασία τα επόμενα δύο χρόνια και θα δημιουργήσει εργοστάσια στο Βιετνάμ και την Ινδία. .

Σύμφωνα με προηγούμενη έκθεση των Financial Times, η Pegatron σχεδιάζει να κατασκευάσει νέα εργοστάσια σε τρεις χώρες - Ινδία, Ινδονησία και Βιετνάμ.

Επί του παρόντος, η Pegatron αναλαμβάνει περίπου το 30% των παραγγελιών συναρμολόγησης της Apple. Η εταιρεία έχει βασιστεί σχεδόν αποκλειστικά στην Κίνα και έχει μετατοπίσει σταδιακά την επέκτασή της στην Ινδονησία, το Βιετνάμ και την Ινδία.

Ο κ. Liao Cizheng, γενικός διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε ότι η ανάγκη να κατασκευαστούν εργοστάσια εκτός της Κίνας ανάγκασαν επίσης τους κατασκευαστές τεχνολογίας να προσαρμόσουν τα μοντέλα παραγωγής τους, επειδή οι περισσότεροι εργαζόμενοι στη Νοτιοανατολική Ασία ήταν απρόθυμοι να ζήσουν σε κοιτώνες για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για εργασία. Αυτό θα "περιορίσει τον αριθμό των εργαζομένων σε ένα εργοστάσιο σε λιγότερο από 20.000".