Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το εργοστάσιο "Riot" της Wistron India αναδιοργανώθηκε ή έλαβε εκ νέου παραγγελίες από την Apple

Το εργοστάσιο "Riot" της Wistron India αναδιοργανώθηκε ή έλαβε εκ νέου παραγγελίες από την Apple

Μια ταραχή εργαζομένων συνέβη στο εργοστάσιο της νότιας Ινδίας του Wistron τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Η εταιρεία έχει πλέον συνεργαστεί με την Apple για την ολοκλήρωση της αναδιοργάνωσης των εγκαταστάσεων. Τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊβάν ανέφεραν νέα από την Ινδία. Ο Shen Qingyao, γενικός διευθυντής της Wistron και διευθύνων σύμβουλος της Wistron Intelligence, δήλωσε ότι το εργοστάσιο θα ξαναρχίσει σύντομα να λειτουργεί.

Μια πηγή στη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων της Ινδίας είπε στο Central News Agency ότι μετά τη συνεργασία της Wistron και της Apple για την αποκατάσταση της διαχείρισης των ταραχών, η Apple ενδέχεται να υποβάλει εκ νέου τις αρχικές παραγγελίες OEM 12 Pro Max OEM στην Wistron στην Ινδία.

Η Wistron παρήγαγε το εργοστάσιο iPhone της Apple στη Βιομηχανική Ζώνη Narasapura στην Καρνάτακα της Ινδίας. Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, μια εταιρεία υπηρεσιών εργασίας καθυστέρησε την πληρωμή των μισθών των εργαζομένων, με αποτέλεσμα ένα βίαιο περιστατικό με τη συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων που περιβάλλουν το εργοστάσιο. Στο τέλος, μέρος της γραμμής παραγωγής, οχήματα και εξοπλισμός γραφείου υπέστησαν ζημιές και το iPhone κλαπεί στη γραμμή παραγωγής, με αποτέλεσμα την απώλεια 400 εκατομμυρίων έως 500 εκατομμυρίων ρουπιών.

Σύμφωνα με την έρευνα της επαρχιακής κυβέρνησης της Καρνάτακας, αν και η αποτυχία της εταιρείας παροχής υπηρεσιών εργασίας να πληρώσει τους υπαλλήλους της ήταν η κύρια αιτία της ταραχής, η Wistron απέτυχε να εκπληρώσει την ευθύνη της διαχείρισης και εποπτείας της εταιρείας παροχής υπηρεσιών εργασίας και απέτυχε να τηρήσει αρχεία των εργαζομένων «υπερωρίες και μισθός Το ίδιο επιβλήθηκε πρόστιμο. Αυτό το συμβάν σταμάτησε ακόμη και τις παραγγελίες του iPhone 12 Pro Max που η Apple είχε αρχικά αναθέσει στην Wistron να κατασκευάσει στην Ινδία.

Προκειμένου να διορθώσει πολλά προβλήματα στο εργοστάσιο της Ινδίας, ο Wistron απέλυσε τον αντιπρόεδρο της Ταϊβάν που ήταν υπεύθυνος για την εποπτεία της ινδικής επιχείρησης εργοστασίων στα τέλη του περασμένου έτους και ταυτόχρονα διόρισε τον πρώην γενικό διευθυντή της Pan American Manufacturing και τον Wistron North America, ο οποίος αρχικά ίδρυσε την επιχείρηση κατασκευής κινητών τηλεφώνων στην Ινδία. Ο Xu Honggui, πρόεδρος του κλάδου, αναδιοργανώθηκε.

Οι Times of India ανέφεραν σήμερα τον Shen Qingyao ότι από τις ταραχές του Δεκεμβρίου, η εταιρεία εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει και να επιλύσει συνολικά προβλήματα και να αυξήσει τα πρότυπα διαχείρισης. Όλοι οι υπάλληλοι λαμβάνουν όλους τους μισθούς εγκαίρως και εφαρμόζουν ένα νέο σύστημα προσλήψεων και μισθών. , Για να διασφαλιστεί ότι ο καθένας μπορεί να πάρει τον σωστό μισθό και να παρέχει τη σωστή τεκμηρίωση για τους μισθούς.

Ο Shen Qingyao είπε ότι η εταιρεία θα παρέχει σε όλους τους υπαλλήλους ένα βελτιωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να αποκτήσουν πληροφορίες ανώνυμα μέσω του νέου συστήματος και να υποβάλουν ερωτήσεις στην εταιρεία. Πρόσθεσε, "Ανυπομονούμε να επανεκκινήσουμε τις λειτουργίες."

Η Apple δήλωσε επίσης ότι τις τελευταίες 8 εβδομάδες, η ομάδα κατασκευής του iPhone και οι ανεξάρτητοι ελεγκτές συνεργάστηκαν με τη Wistron για να διασφαλίσουν ότι έχουν εγκατασταθεί τα απαραίτητα συστήματα και διαδικασίες στο εργοστάσιο Narassapura. Ολοκληρωμένη διόρθωση και βελτίωση έχουν ολοκληρωθεί. Η Wistron έχει επίσης αναδιοργανώσει τις θυγατρικές της. Η ομάδα προσλήψεων ενίσχυσε την εκπαίδευση και την υποστήριξη των εργαζομένων.