Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Πότε μπορεί να λύσει η κρίση της έλλειψης τσιπ; Το Texas Instruments στα αριστερά, τα Intel Instruments προς τα αριστερά

Πότε μπορεί να λύσει η κρίση της έλλειψης τσιπ; Το Texas Instruments στα αριστερά, τα Intel Instruments προς τα αριστερά

Θα μπορέσει η συνεχής αύξηση της ζήτησης τσιπ και την πίσω δυναμικότητα να ανακουφίσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους; Αυτή την εβδομάδα, οι δύο μεγάλοι κατασκευαστές τσιπ στον κόσμο Intel και Texas έχουν δώσει μια ξεχωριστή θέα και ενδέχεται να υπάρξει μια οικονομική ερμηνεία της επόμενης εβδομάδας για να κατανοήσει αυτό το θέμα πιο καθαρά.


Σύμφωνα με το Reuters στις 24 Ιουλίου, τα μέσα του Τέξας έδωσαν μια ματιά στις πωλήσεις του τρίτου τριμήνου φέτος, υποδεικνύοντας ότι τα έσοδα ήταν βασικά επίπεδα, τα στελέχη της εταιρείας αρνήθηκαν να αποκαλύψουν την πρόβλεψη του τελευταίου τριμήνου του τρέχοντος έτους, αλλά υπονοούσαν ότι οι εντολές μπορεί να επιβραδυνθούν κάτω.

Αντίθετα, η Intel έθεσε την ετήσια πρόβλεψη την Πέμπτη. Ο CEO Pat Gelsinger δήλωσε ότι η παραγωγική ικανότητα της βιομηχανίας τσιπ μπορεί να διαρκέσει δύο χρόνια για να πιάσει τις "εκρηκτικές ανάγκες του χρήστη" και να προβλέψει την αιτία της επιδημίας, το επόμενο έτος πωλήσεων PC εξακολουθούν να διατηρούν μια ευημερούσα κατάσταση.

Ωστόσο, πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι έχει προωθηθεί το δεύτερο τρίμηνο της Intel, αλλά η αύξηση της ανάπτυξης ήταν αδύναμη, προέβλεπε ότι το τελευταίο τρίμηνο του 2021 θα αποδυναμωθεί και η τιμή μετοχών της Ανατολικής Κίνας των ΗΠΑ μειώθηκε κατά 6,3%.

Ο αναλυτής ομάδας κορυφής Summit Insights Kinngai Chan δεν συμφώνησε με την πρόβλεψη της Intel της αγοράς PC θα διατηρήσει την ανάπτυξη το επόμενο έτος. Είπε: "Δεν συμφωνούμε με την άποψη της Intel, δηλαδή ο υπολογιστής θα έχει ένα μεγάλο έτος το 2022, έχουμε ήδη δει στο απόθεμα σε chromebook και επιτραπέζιους επιτραπέζιους υπολογιστές, πιστεύουμε ότι η προμήθεια των φορητών υπολογιστών PC θα καλύψει επίσης την προμήθεια το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. "

Ο Raymond James Analyst Chris Cato δήλωσε ότι η επιχείρηση του κέντρου δεδομένων της Intel μπορεί επίσης να έχει μακροπρόθεσμα ζητήματα, αν και οι ανταγωνιστές AMD είναι πολύ ισχυροί στην αγορά, ο κύκλος της απόκτησης τσιπ τελειωμένων προϊόντων είναι πολύ σύντομος, αλλά αναμένει να επιτύχει η επιχείρηση του κέντρου Intel Data Ανάπτυξη σε αυτό το τρίμηνο. : "Συμφωνούμε ότι η χωρητικότητα της AMD μπορεί να αναστείλει περαιτέρω την πρόσφατη σημαντική αύξηση των μεριδίων - αλλά η AMD αποκτά περισσότερη χρονική παραγωγική ικανότητα, η AMD θα γίνει καταλύτης το επόμενο έτος."

Παρά το γεγονός αυτό, η Intel έθεσε τις προοπτικές των φορέων που δόθηκαν από την τυπική εξουσία, το TSM αναμένει τις πωλήσεις σε αυτό το τρίμηνο να αναπτυχθούν ισχυρές, οι οποίες είναι ευεργετικές για τα smartphones, υψηλής απόδοσης υπολογιστές και αυτοκίνητα. Ισχυρή ζήτηση.

Τα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας εξακολουθούν να υπονοούν και το φαινόμενο της έλλειψης παραγωγικής ικανότητας τσιπ που διεγείρεται από τις πωλήσεις αυτοκινήτων του τρέχοντος έτους θα συνεχίσει μέχρι το επόμενο έτος. Άλλοι οικονομολόγοι και στελέχη της βιομηχανίας που συμφωνήθηκαν σε αυτό και άλλοι κατασκευαστές θα επηρεαστούν επίσης ακόμη και αν η έλλειψη αυτοκινητοβιομηχανιών διευκολύνεται. Προς το παρόν, οι επενδυτές ίσως χρειαστεί να περιμένουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα, μπορούν να είναι πιο σαφείς για την τρέχουσα κατάσταση, επειδή η AMD, Gao Tong, η Samsung Electronics και οι SK Hills θα δημοσιεύσουν νέα τρίμηνα.