Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας παροτρύνει το Trump να επιτρέψει την πώληση ορισμένων προϊόντων στην Huawei

Η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας παροτρύνει το Trump να επιτρέψει την πώληση ορισμένων προϊόντων στην Huawei

Σύμφωνα με την Washtonpost, οι ενημερωμένες πηγές αποκάλυψαν ότι η αμερικανική βιομηχανία τεχνολογίας παροτρύνει τη διοίκηση Trump να εγκρίνει την προμήθεια εξαρτημάτων για προϊόντα τεχνολογίας των καταναλωτών στην Huawei με το σκεπτικό ότι οι πωλήσεις τέτοιων προϊόντων δεν θα βλάψουν την αμερικανική εθνική ασφάλεια.

Σύμφωνα με ένα ανώνυμο άτομο, η εταιρεία τεχνολογίας ζήτησε από την αμερικανική κυβέρνηση να επιτρέψει την πώληση τσιπ και άλλων εξαρτημάτων σε smartphones και notebooks της Huawei, παρόλο που η Trump σκοπεύει να συνεχίσει να εμποδίζει την Huawei να εξάγει αναλώσιμα για την παραγωγή ασύρματων συσκευών 5G.

Οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα δήλωσαν ότι πολλές μεγάλες εταιρείες ημιαγωγών ζήτησαν πρόσφατα ειδική άδεια από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ για να τους επιτρέψουν να πουλήσουν κάποια προϊόντα στην Huawei. Οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, δήλωσαν ότι οι εταιρείες τεχνολογίας ζητούν επίσης από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να χαλαρώσουν τους περιορισμούς της Huawei, οι οποίοι τώρα τους απαγορεύουν να συμμετέχουν στην ανάπτυξη παγκόσμιων προτύπων με την Huawei. Αυτά τα πρότυπα ορίζουν τους τεχνικούς κανόνες που θα υποστηρίξουν το παγκόσμιο δίκτυο.

Μερικοί άνθρωποι που καταλαβαίνουν τις εσωτερικές συζητήσεις στην κυβέρνηση δήλωσαν ότι οι αξιωματούχοι χωρίζονται για το αν θα χαλαρώσουν την απαγόρευση της Huawei. Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Steven Mnuchin τείνει να χαλαρώσει κάποιους περιορισμούς και να εκδώσει κάποιες άδειες, συμπεριλαμβανομένου του Peter Na. Τα κινέζικα γεράκια, συμπεριλαμβανομένου του PeterNavarro, έχουν την αντίθετη γνώμη.

Οι γνωστοί νομοθέτες, όπως ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπι και ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής της Βιρτζίνιας Mark R. Warner, προειδοποίησαν τον Πρόεδρο Τρούμπ να μην χαλαρώσει τους ελέγχους για την Huawei.

Επί του παρόντος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει.