Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Νέες ρυθμίσεις του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ: ακύρωση της ενεργειακής πολιτικής των λαμπτήρων LED

Νέες ρυθμίσεις του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ: ακύρωση της ενεργειακής πολιτικής των λαμπτήρων LED

Στις 5 Σεπτεμβρίου, το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ (DOE) ολοκλήρωσε ένα νέο σύνολο κανόνων. Από την 1η Ιανουαρίου 2020, η πολιτική για τη μετάβαση των λαμπτήρων LED θα ακυρωθεί. Πολλοί πιστεύουν ότι η αναθεωρημένη πολιτική έχει αναβιώσει τα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης που υιοθέτησε ο Ομπάμα το 2017 και θα επιβραδύνει τη διαδικασία αναβάθμισης των φώτων LED.

Αναφέρεται ότι η DOE πρότεινε αυτή την πολιτική στις 19 Φεβρουαρίου 2019 για την εξάλειψη του ορισμού του γενικού φωτισμού (GSL) και των γενικών λαμπτήρων πυρακτώσεως (GSIL) και άλλων συμπληρωματικών ορισμών που χρησιμοποιούν πρότυπα ενεργειακής απόδοσης.

Το Αμερικανικό Συμβούλιο για την Εξοικονόμηση Ενέργειας (ACEEE) αναλύει ότι εάν καταργηθούν τα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης για όλους τους λαμπτήρες, οι Αμερικανοί καταναλωτές θα ξοδέψουν έως και 14 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και τα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης επανάκλησης θα οδηγήσουν σε ετήσια αύξηση των εκπομπών της κλιματικής αλλαγής 38 εκατομμύρια μετρικούς τόνους.

Από την άλλη, η Εθνική Ένωση Ηλεκτροπαραγωγών Κατασκευαστών (NEMA) χαιρέτισε τον τελικό κανόνα και ισχυρίστηκε ότι ο τελικός κανόνας του DOE δεν θα επηρεάσει τη συνεχή ταχεία υιοθέτηση ενεργειακά αποδοτικού φωτισμού στην αγορά τα επόμενα χρόνια.