Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > UMC: 8/12 ιντσών Η τάση συνολικής προμήθειας θα συνεχιστεί

UMC: 8/12 ιντσών Η τάση συνολικής προμήθειας θα συνεχιστεί

Ο Γενικός Διευθυντής του Walcy Plant UMC, σημείωσε σήμερα ότι υπό την οδήγηση 5G και ηλεκτρικών οχημάτων, αναμένεται ότι η ζήτηση κατά το τρίτο τρίμηνο εξακολουθεί να είναι ισχυρό, συμπεριλαμβανομένων 8 ίντσες και 12 ιντσών, να συνεχίσει.


Το Taimenal Οικονομικό καθημερινό επεσήμανε ότι το UMC 2ο τρίμηνο έχει ξεπεράσει το 100%, θα συνεχιστεί μέχρι το δεύτερο εξάμηνο. Το UMC διαδοχικά ενοποιημένα έσοδα είναι 50,91 δισεκατομμύρια γιουάν νέο δολάριο της Ταϊβάν (το ίδιο παρακάτω), το οποίο αναπτύσσεται 8,1% από την προηγούμενη σεζόν, το 14,7% έτος, το συνολικό περιθώριο κέρδους είναι 31,3% και το καθαρό κέρδος του σπιτιού είναι 1,194 δισεκατομμύρια Yuan, κάθε μετοχές. Φάση καθαρότητα 0,98 γιουάν.

Ο Wang Shi είπε ότι από τη χρήση και το ψηφιακό μετασχηματισμό της έντονης ζήτησης, έθεσε μια σταθερή βάση για την επιχειρησιακή απόδοση των εποχών UMC. Η χρησιμοποίηση της παραγωγικής ικανότητας κατασκευής πλακιδίων υπερβαίνει το 100% και οι συνολικές αποστολές έχουν αυξηθεί κατά 3% από την προηγούμενη σεζόν. 2.44 εκατομμύρια τεμάχια γκοφρέτες 8 ιντσών.

"Στην προώθηση του Smartphone 4G / 5G Smartphone, η Solid State Drive, η ψηφιακή τηλεόραση, τα 28nm προϊόντα της εταιρείας συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Σε αυτή τη σεζόν, η UMC εξακολουθεί να βελτιστοποιεί το συνολικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και να μειώσει το κόστος βελτίωσης του μικτού περιθωρίου κέρδους". Wang Shi λέει.

Ανυπομονούμε για το μέλλον, ο Wang Shizhi πιστεύει ότι κάτω από τη μεγάλη τάση των 5G και των ηλεκτρικών οχημάτων, η ζήτηση κατά το τρίτο τρίμηνο εξακολουθεί να είναι ισχυρό, συμπεριλαμβανομένων 8 ίντσες και 12 ιντσών οι συνολικές εντάσεις επιφάνειας προσφοράς αναμένεται να συνεχιστούν. Περαιτέρω βελτιστοποίηση ανά προϊόν προϊόντος, μείωση της αποδοτικότητας του κόστους και της παραγωγής αυξάνεται και η αύξηση του ακαθάριστου κέρδους UMC θα είναι βιώσιμη για το τρίτο τρίμηνο.

Λόγω της αύξησης του αριθμού των τελικών σχεδίων 22nm σχετικά με την ενοποίηση της συσκευής σύνδεσης και της εφαρμογής οθόνης, η UMC αναμένει να έχει περισσότερους πελάτες με την τεχνολογία 22nm.

Επιπλέον, η Wang Shi επεσήμανε ότι η UMC θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ενίσχυση της ηγεσίας σε ειδικές τεχνικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού οθόνης OLED, RFSOI, απεικόνισης.