Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Δύο υπάλληλοι της Samsung Electronics επιβεβαίωσαν νέα πνευμονία κορωνών! Το εργοστάσιο των ΗΠΑ έκλεισε

Δύο υπάλληλοι της Samsung Electronics επιβεβαίωσαν νέα πνευμονία κορωνών! Το εργοστάσιο των ΗΠΑ έκλεισε

Σύμφωνα με το Reuters, η Samsung Electronics δήλωσε την Παρασκευή ότι η εταιρεία έκλεισε το εργοστάσιο με συσκευές στις ΗΠΑ λόγω θετικών δοκιμών για δύο εργαζόμενους στο τεστ COVID-19.

Η Samsung δήλωσε ότι το εργοστάσιο της συσκευής της στη Νότια Καρολίνα εκτελεί "πλήρη καθαρισμό και απολύμανση" και θα συνεχίσει τις εργασίες της την επόμενη Δευτέρα.

Σε μια τέτοια σοβαρή κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Samsung δυστυχώς στρατολόγησε επίσης σε τοπικά εργοστάσια. Αλλά η εταιρεία δεν φαίνεται να έχει σχέδια να προσαρμόσει τις εγκαταστάσεις της.