Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Trendforce: Η παροχή μεγάλου μεγέθους πάνελ DDI είναι σφιχτά, αλλά το χάσμα Q4 θα συγκλίνει

Trendforce: Η παροχή μεγάλου μεγέθους πάνελ DDI είναι σφιχτά, αλλά το χάσμα Q4 θα συγκλίνει


Το Trendforce του ερευνητικού οργανισμού κυκλοφόρησε ένα άρθρο σχετικά με το 16ο, επισημαίνοντας ότι υπό την κατάσταση που η χωρητικότητα των 8 ιντσών είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα, η χωρητικότητα DDI μεγάλου μεγέθους εξακολουθεί να είναι γεμάτη από άλλες εφαρμογές προϊόντων. Αναμένεται ότι η τιμή χυτηρίου θα προσαρμοστεί και πάλι το τρίτο τρίμηνο. Οι παραπομπές των κατασκευαστών για μεγάλο μέγεθος DDI από τους κατασκευαστές πάνελ θα αλλάξουν αναλόγως.

Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι με την αύξηση του ποσοστού παράδοσης εμβολίου στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και την προγραμματισμένη σταδιακή απεμπλοκή, η ζήτηση για προϊόντα πληροφορικής μπορεί να επιβραδύνει. Ως εκ τούτου, η ζήτηση του πίνακα, η οποία συνέχισε να αυξάνεται από πέρυσι, αναμένεται να διορθωθεί σταδιακά το τέταρτο τρίμηνο και να συγκλίνει περαιτέρω το μέγεθος της παροχής και ζήτησης μεγάλου μεγέθους DDI.

Συνολικά, το επόμενο έτος, ενώ το ποσοστό χρησιμοποίησης της χωρητικότητας χύτευσης 8 ιντσών εξακολουθεί να είναι σε πλήρη χωρητικότητα, η πιθανότητα μεγέθους DDI που λαμβάνει επαρκή χωρητικότητα δεν είναι ακόμη υψηλή και είναι δυνατή μόνο η προσαρμογή μεταξύ των διακυμάνσεων της ζήτησης τις εποχές εκτός αιχμής και αιχμής.