Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Toyota και η Denso ανακοινώνουν ότι θα αποτελέσουν μια κοινοπραξία ημιαγωγών νέας γενιάς, ημιαγωγών αυτοκινήτων

Η Toyota και η Denso ανακοινώνουν ότι θα αποτελέσουν μια κοινοπραξία ημιαγωγών νέας γενιάς, ημιαγωγών αυτοκινήτων

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Impress Watch, η Toyota και η Denso ανακοίνωσαν σχέδια για τη δημιουργία μιας κοινής επιχείρησης "MIRISE Technologies" τον Απρίλιο του 2020 για την έρευνα και την ανάπτυξη ημιαγωγοί αυτοκινήτων επόμενης γενιάς.

Το "MIRISE" είναι η συντομογραφία του "Ινστιτούτου Καινοτομίας Κινητικότητας για Ημιαγωγούς", εν τω μεταξύ, το "MI" είναι η πρώτη προφορά του "μέλλον" στα Ιαπωνικά, και "RISE" σημαίνει αύξηση. Οι δύο εταιρείες εξέφρασαν την ελπίδα τους να αναπτύξουν τεχνολογία ημιαγωγών που μπορεί να προωθήσει την παγκόσμια καινοτομία κινητής τεχνολογίας και να προωθήσει τη μελλοντική ανάπτυξη.

Η νέα εταιρεία θα προεδρεύεται από τον Kato Ryoman, τον σημερινό διευθυντή της Denso.

Η Toyota και η Denso εξήγησαν το εταιρικό όραμα της νέας εταιρείας για το 2030 και τη μεσοπρόθεσμη πολιτική διαχείρισης του 2024.

Πρώτα απ 'όλα, το όραμα της εταιρείας για το 2030 είναι "να επιτύχει μια ταξιδιωτική κοινωνία με ανώτερο τεχνολογικό περιβάλλον, ασφάλεια και άνεση, ενώ ο πυρήνας που υποστηρίζει είναι η ημιαγωγική ηλεκτρονική MIRISE".

Για τη στρατηγική διαχείρισης του μέσου του 2020, η MIRISE θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κινητής εμπειρίας της Toyota και τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας της οχημάτων της Denso, την κίνηση με δύο τροχούς στην αυτοκινητοβιομηχανία και τις ανταλλακτικές και την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς οχημάτων καινοτομίες όπως ηλεκτρικά οχήματα και αυτόνομη οδήγηση όσο το δυνατόν συντομότερα ημιαγωγών.

Όσον αφορά τα υποδιαιρούμενα πεδία, η MIRISE θα επικεντρωθεί κυρίως σε τρία τεχνικά πεδία ηλεκτρονικής ισχύος, ανίχνευσης και SoC.

Στον τομέα της ηλεκτρονικής ενέργειας, οι δύο έχουν συσσωρεύσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των υλικών, της κατασκευής και των τεχνολογιών σχεδιασμού στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, κυρίως σε υβριδικά οχήματα. Στο μέλλον, θα αναπτύξουν κυρίως την εσωτερική κατασκευή (συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής συμβάσεων). Εκτός από την εσωτερική παραγωγή της επιχείρησης αίσθησης, θα προωθηθεί η κοινή ανάπτυξη με τους εταίρους. Το πεδίο SoC θα ενισχύσει περαιτέρω την αποσαφήνιση των προδιαγραφών SoC που είναι οι πλέον κατάλληλες για μελλοντική κινητικότητα.

Προκειμένου να επιταχυνθεί η δημιουργία μελλοντικών ανταγωνιστικών δομών και συστημάτων, οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ενεργά με πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρείες που σχετίζονται με ημιαγωγούς και ενισχύουν επίσης την πρόσληψη επαγγελματιών ημιαγωγών.