Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το φαινόμενο τερματισμού λειτουργίας της Toshiba από την NAND προσφέρεται να αυξηθεί

Το φαινόμενο τερματισμού λειτουργίας της Toshiba από την NAND προσφέρεται να αυξηθεί

Πέντε εργοστάσια της Toshiba Semiconductor (TMC), ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής NANDFlash στον κόσμο, έχουν διακοπεί λόγω του σεισμού. Παρόλο που η Toshiba δεν ανακοίνωσε τη ζημιά, οι Ιάπωνες ξένοι επενδυτές και η βιομηχανία δεν έχουν επηρεαστεί. Φως, αναμένεται να αντιστραφεί η αρχική στάση αναμονής για αγορά, καθιστώντας την ζήτηση για μετοχές να μπαίνουν στην αγορά το ένα μετά το άλλο, προκαλώντας την πτώση της τιμής του NANDFlash για περισσότερες από οκτώ εποχές και την ανάκαμψη κατά το δεύτερο εξάμηνο.

Δεν υπάρχουν κατασκευαστές τσιπ NAND στην Ταϊβάν, αλλά οι πωλητές που σχετίζονται με τη μνήμη όπως οι Qunlian, Weigang, Transcend, Apacer και Shiyan έχουν εφαρμογές που σχετίζονται με το NAND. Καθώς αναμένεται να μετατραπούν οι συνθήκες της αγοράς NAND, θα εκτίθενται επίσης τα σχετικά εργοστάσια της Ταϊβάν. Συγκεκριμένα, οι ομαδικές ενώσεις που έχουν προηγουμένως ανακοινώσει ότι οι κάλτσες χαμηλού κόστους 趁 前 NAND NAND θα επωφεληθούν περισσότερο.

Οι Ιάπωνες ξένοι επενδυτές πιστεύουν ότι η Toshiba Semiconductor έχει πέντε γραμμές παραγωγής στις περιοχές NY2, Y3, Y4, Y5 και Y6 στο Yokkaichi, Mie Prefecture, Ιαπωνία, και διέκοψε την παραγωγή την περασμένη εβδομάδα λόγω ισχυρών σεισμών. Η παγκόσμια αγορά NANDFlash της Toshiba Semiconductor αντιπροσώπευε περίπου το 32% το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση παγκοσμίως, πίσω από τη Samsung. Η παραγωγή των πέντε εργοστασίων της επηρεάστηκε, επηρεάζοντας τη συνολική προσφορά στην αγορά.

Οι ιαπωνικοί μεσίτες εκτιμούν ότι ο ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε την επίδραση της παραγωγής πέντε εργοστασίων στη Νομαρχία Mek της Toshiba Semiconductor, Yokkaichi, και τα σχετικά αποτελέσματα δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Αν υποτεθεί ότι το 50% των πλακιδίων έχει υποστεί ζημιά εξαιτίας διακοπών ρεύματος, πρέπει να επανεξεταστούν άλλα ποσοστά 15% έως 20% των πλακιδίων, πράγμα που θα επηρεάσει την παγκόσμια προσφορά γκοφρέτας NAND κατά 2% έως 3%. Εάν η παραγωγή επαναληφθεί μετά τον κανονικό χρόνο παραγωγής, η επίπτωση θα καθυστερήσει. Θα αυξηθεί πιθανώς.