Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η καθαρή απώλεια της Toshiba κατά το τελευταίο τρίμηνο ήταν 140,2 δισ. Γιεν.

Η καθαρή απώλεια της Toshiba κατά το τελευταίο τρίμηνο ήταν 140,2 δισ. Γιεν.

Οι ιαπωνικές εταιρείες δημοσίευσαν πρόσφατα τα τριμηνιαία οικονομικά τους αποτελέσματα για το οικονομικό έτος που έληξε στις 20 Ιουνίου, με συνολικά έσοδα 812,3 δισ. Γιεν, 3,5% και λειτουργικά κέρδη 7,8 δισ. Γιεν, 11 φορές την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. 140,2 δισεκατομμύρια ημέρες. Yuan, το καθαρό κέρδος για την ίδια περίοδο πέρυσι ήταν 1.016 τρισεκατομμύρια γιεν.

Το τελευταίο τρίμηνο, τα έσοδα της Toshiba για ηλεκτρονικά είδη και καταστήματα αποθήκευσης ήταν 197 δισ. Γιεν, δηλαδή 13% σε ετήσια βάση, ενώ τα λειτουργικά κέρδη ήταν 1,2 δισ. Γιέν, έναντι 4,4 δισ. Γιέν την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, κυρίως λόγω της μείωσης Μνήμη flash NAND. Ο λόγος είναι ότι τον Ιούνιο, τα πέντε φλας της NASAND της Toshiba στην Yokkaichi της Ιαπωνίας υπέστησαν διακοπή ρεύματος.

Αν και η διακοπή ρεύματος ήταν μόνο 13 λεπτά, τα δύο εργοστάσια έκλεισαν για 5 ημέρες και τα άλλα τρία εργοστάσια έκλεισαν για περισσότερο από ένα μήνα. Σε αυτή τη συνάντηση κέρδους, η Toshiba επιβεβαίωσε ότι όλα τα εργοστάσια έχουν ξαναρχίσει τις εργασίες τους.

Σύμφωνα με την Toshiba, η διακοπή ρεύματος προκάλεσε απώλεια 34,4 δισ. Γιεν, ή περίπου 2,3 δισ. Γιουάν ή 320 εκατ. Ευρώ. Πριν από την Toshiba, ο συνεργάτης της μνήμης Flash Western Digital είπε επίσης ότι το ατύχημα από διακοπή ρεύματος προκάλεσε απώλεια 3,15 έως 339 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, επηρεάζοντας τη χωρητικότητα φλας μέχρι 6EB, που ισοδυναμεί με 12 εκατομμύρια χωρητικότητα σκληρού δίσκου SSD 500GB.

Η Toshiba δήλωσε ότι οι απώλειες που προκλήθηκαν από τις συσσωρεύσεις τον Ιούνιο θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την απόδοση κερδών του τρίτου τριμήνου.

Τα εργοστάσια μνήμης της Toshiba και της Western Digital στην Ιαπωνία αντιπροσωπεύουν περίπου το 40% της χωρητικότητας και των δύο μερών. Η αναστολή της παραγωγής για περισσότερο από ένα μήνα επηρέασε σχεδόν το 5% της παγκόσμιας προσφοράς μνήμης flash, με αποτέλεσμα η τιμή της μνήμης flash 128 Gb τον Ιούλιο να αυξηθεί κατά 2%, αλλά με Toshiba και Western Digital. Το εργοστάσιο επιστρέφει στη λειτουργία, και η κατάσταση της υπερπροσφοράς στην αγορά της μνήμης flash θα πρέπει να συνεχιστεί και δεν υπάρχει δυνατότητα μακροπρόθεσμων αυξήσεων των τιμών.