Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η επιχείρηση Cloud Computing είναι ισχυρή και η IBM είναι υψηλότερη από τις προσδοκίες αναλυτών.

Η επιχείρηση Cloud Computing είναι ισχυρή και η IBM είναι υψηλότερη από τις προσδοκίες αναλυτών.


Η IBM ανακοίνωσε τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου τη Δευτέρα, την τοπική ώρα, η οποία υπερέβη τις προσδοκίες των αναλυτών. Η ανάκτηση των δαπανών των πελατών της οδήγησε ισχυρή ανάπτυξη στις υπηρεσίες Cloud Computing και Consulting.

Οι μετοχές της IBM αυξήθηκαν κατά 2% στις συναλλαγές μετά από 140,73 δολάρια.

Ο κύριος οικονομικός αξιωματικός του IBM James Kavanaugh δήλωσε στο Reuters ότι καθώς η οικονομία ανακάμπτει, ειδικά στη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη, η συνολική ανάκαμψη του τουρισμού, της μεταφοράς, της βιομηχανίας και της κατανάλωσης είναι σε καλό δρόμο. Περισσότεροι πελάτες έχουν επενδύσει σε επιχειρηματική ψηφιοποίηση.

Αφού η επιδημία χτυπά τα υπάρχοντα επιχειρηματικά μοντέλα, περισσότερες εταιρείες έχουν αρχίσει να υιοθετούν υβριδικά σύννεφα, δηλαδή, χρησιμοποιούν τα δικά τους κέντρα δεδομένων και τους μισθωμένους υπολογιστές για τη διαχείριση και τη διαδικασία επεξεργασίας δεδομένων.

Οι πωλήσεις των νέων επιχειρήσεων της IBM στο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 13% στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η IBM είδε την ευκαιρία της αγοράς 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο πεδίο "Hybrid Cloud", οπότε έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην Cloud Computing και την Τεχνητή Νοημοσύνη και έχει επίσης εκσπερθεί η αργή αναπτυσσόμενη αλλά μεγάλης κλίμακας επιχείρηση υποδομής.

Ο Kavanaugh είπε ότι από την αρχή του τρέχοντος έτους, η εταιρεία έχει περάσει περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε οκτώ εξαγορές.

Για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου, το καθαρό κέρδος της IBM μειώθηκε στα 1,33 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ή κέρδη ανά μετοχή (EPS) 1,47 Δολάρια ΗΠΑ, σε σύγκριση με 1,36 δισ. Δολάρια ΗΠΑ και 1,52 δολάρια ΗΠΑ την ίδια περίοδο πέρυσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της IBES του Refinitiv, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 3% έως 18,75 δισ. Δολάρια ΗΠΑ, που υπερβαίνει τις προσδοκίες των 18,29 δισ. Δολάρια ΗΠΑ.