Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η κρίση τσιπ επιδεινώνεται! Ο χρόνος από την παραγγελία έως την αποστολή έχει επεκταθεί σε 17 εβδομάδες

Η κρίση τσιπ επιδεινώνεται! Ο χρόνος από την παραγγελία έως την αποστολή έχει επεκταθεί σε 17 εβδομάδες

Η έλλειψη της βιομηχανίας ημιαγωγών προκάλεσε σοβαρές ζημιές στις εταιρείες αυτοκινητοβιομηχανιών και ηλεκτρονικών ειδών καταναλωτών και τώρα η κατάσταση αυτή έχει γίνει πιο σοβαρή, η οποία έχει κάνει την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας από την πανδημία COVID-19 πιο περίπλοκη.

Σύμφωνα με το Bloomberg News, σύμφωνα με την έρευνα από τη χρηματοπιστωτική ομάδα Susquehanna, ο χρόνος παράδοσης τσιπ (το χρονικό διάστημα μεταξύ της παραγγελίας ενός τσιπ και την παράδοση του) αυξήθηκε σε 17 εβδομάδες τον Απρίλιο, υποδεικνύοντας ότι οι χρήστες είναι όλο και περισσότερο πρόθυμοι να αποκτήσουν παροχή τσιπ. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος χρόνος αναμονής, δεδομένου ότι η χρηματοοικονομική ομάδα Susquehanna ξεκίνησε τα δεδομένα παρακολούθησης το 2017.

Ο Susquehanna Analyst Chris Rolland έγραψε σε μια αναφορά: "Ο χρόνος παράδοσης για όλες τις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων έχει αυξηθεί σημαντικά."

Είπε: "Η αύξηση του χρόνου παράδοσης τσιπ αποτελείται συνήθως από την" κακή συμπεριφορά των πελατών ", συμπεριλαμβανομένης της συσσώρευσης αποθεμάτων, την καθιέρωση ασφαλών αποθεμάτων και τις επανειλημμένες παραγγελίες. Αυτές οι τάσεις ενδέχεται να έχουν προκαλέσει τη βιομηχανία ημιαγωγών να έχει αποστολές υψηλότερες από τον πραγματικό πελάτη ζήτηση. Στα πρώτα στάδια. "

Ο Roland δήλωσε ότι στην Έρευνα Ερευνών του Απριλίου, ο χρόνος παράδοσης ημιαγωγών έχει επεκταθεί σε 16 εβδομάδες, φτάνοντας στην κορυφή της "επικίνδυνης ζώνης" και τώρα έχει επεκταθεί περαιτέρω σε 17 εβδομάδες και είναι η τέταρτη φορά στη σειρά ότι ο χρόνος παράδοσης έχει επεκταθεί σημαντικά.

Αναφέρεται ότι ο χρόνος παράδοσης ορισμένων προϊόντων όπως οι μάρκες διαχείρισης ενέργειας τον Απρίλιο ήταν μεγαλύτερο από εκείνο τον Μάρτιο κατά τέσσερις εβδομάδες. Ο χρόνος παράδοσης των βιομηχανικών εντολών μικροελεγκτών έχει παραταθεί κατά τρεις εβδομάδες, η οποία είναι η μεγαλύτερη από τότε που ο Roland ξεκίνησε τα δεδομένα παρακολούθησης το 2017 την αύξηση του πλάτους.


Επί του παρόντος, ο μέσος χρόνος παράδοσης των ημιαγωγών έχει ξεπεράσει την κορυφή του προηγούμενου κύματος, η οποία ήταν περίπου 14 εβδομάδες στα μέσα του 2018. Αφού ο χρόνος παράδοσης κορυφώθηκε εκείνη την εποχή, οι πωλήσεις στη βιομηχανία ημιαγωγών μειώθηκαν το 2019.

Ο Bloomberg ανέφερε επίσης ότι η Ταϊβάν, η Κίνα είναι μια σημαντική πόλη για την κατασκευή τσιπ, και η πρόσφατη αύξηση των περιπτώσεων ιών COVID-19 έχει κάνει την κατάσταση των αποθεμάτων πιο περίπλοκη.