Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί τελικά να απαγορεύσει τον εξοπλισμό της Huawei! Βρετανοί αξιωματούχοι: συζήτηση σχετικά με τον τρόπο μείωσης του κόστους για νέους προμηθευτές

Το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί τελικά να απαγορεύσει τον εξοπλισμό της Huawei! Βρετανοί αξιωματούχοι: συζήτηση σχετικά με τον τρόπο μείωσης του κόστους για νέους προμηθευτές

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, το Ηνωμένο Βασίλειο εισήγαγε την Huawei ως "προμηθευτή υψηλού κινδύνου" και ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει το μερίδιο της Huawei 5G σε λιγότερο από 35%, αποκλείοντας την από το βασικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από το Bloomberg News, ο Βρετανός Υπουργός Ψηφιοποίησης, Πολιτισμού, Μέσων και Αθλητισμού Oliver Dowden αποκάλυψε σε ερώτηση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας του Βρετανικού Κοινοβουλίου την Τρίτη ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα χρησιμοποιήσει τελικά τον εξοπλισμό της Huawei.

Επιπλέον, είπε ότι η Samsung και η NEC είναι οι προμηθευτές που θέλουν να εισέλθουν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μελετούν τρόπους μείωσης του κόστους για νέους προμηθευτές, όπως εμπόριο και οικονομικά κίνητρα.

Ο Ντόντεν ανέφερε επίσης ότι οι νέες «Κυρώσεις» που εκδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάιο του τρέχοντος έτους θα θέσουν σε κίνδυνο την προσφορά τσιπ της Huawei, η οποία θα επηρεάσει την ικανότητα τροφοδοσίας δικτύου της Huawei 5G.

Επιπλέον, ο Dowden είπε ότι οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν στην Huawei τον Ιανουάριο από το Ηνωμένο Βασίλειο θα κοστίσουν περίπου 1,5 δισεκατομμύρια λίρες (1,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) και θα καθυστερήσουν την ανάπτυξη του δικτύου για ένα έτος, ενώ οι αυστηρότεροι κανονισμοί θα σημαίνουν αυξημένο κόστος. Οι αξιωματούχοι εξετάζουν την επόμενη κίνηση, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση. Τόνισε επίσης ότι εάν η εθνική ασφάλεια χρειάζεται, δεν θα διστάσει να εφαρμόσει περιορισμούς, ακόμη και αν αυτό θα οδηγήσει σε υψηλότερο κόστος.