Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η ιαπωνική κυβέρνηση καλεί τους παγκόσμιους προμηθευτές να βοηθήσουν τον Renesas

Η ιαπωνική κυβέρνηση καλεί τους παγκόσμιους προμηθευτές να βοηθήσουν τον Renesas

Σύμφωνα με τον Reuters, η ιαπωνική κυβέρνηση κάλεσε τους κατασκευαστές εξοπλισμού να βοηθήσουν τη μεγαλύτερη συσκευή CHIP Maker Renesas Electronics να συνεχίσει την παραγωγή. Πρόκειται για ένα πρόσφατο μέτρο που έλαβε η ιαπωνική κυβέρνηση για την ανακούφιση της έλλειψης ημιαγωγών. Η έλλειψη ημιαγωγών έχει χτυπήσει σοβαρά την παραγωγή εταιρειών αυτοκινήτων και ασκεί πίεση σε κατασκευαστές ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Ένα εργοστάσιο τσιπ που ανήκει στο Renesas Electronics χτυπήθηκε από πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα και μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες για να αντικαταστήσει το κατεστραμμένο μηχάνημα. Η εταιρεία καταλαμβάνει το 30% της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτων MCU.

Ο κινητήρας Hyundai, ο οποίος ήταν ο λιγότερο επηρεασμένος από την έλλειψη τσιπ, θα σταματήσει την παραγωγή από τον Απρίλιο και η Electronics Renesas είναι ένας από τους προμηθευτές τσιπ των κορεατικών αυτοκινήτων.

Ένα σχετικό άτομο αποκάλυψε ότι ο κινητήρας Hyundai έχει αρκετές μάρκες για να υποστηρίξει την παραγωγή των μοντέλων της, αλλά θα μειώσει την παραγωγή μοντέλων όπως η Sonata που έχουν κακές πωλήσεις.

Οι υπάλληλοι από το Ιαπωνικό Υπουργείο Εμπορίου δήλωσαν στην Reuters την Τετάρτη ότι οι ιαπωνικοί γραφειοκράτες επικοινωνήθηκαν σε επαφή με εγχώριες και ξένες εταιρείες και τους ζήτησαν να παράσχουν ρεζένια με εξαρτήματα και μηχανήματα.

Οι υπάλληλοι από το ιαπωνικό Υπουργείο Εμπορίου δήλωσαν επίσης ότι η Ιαπωνία ελπίζει να διασφαλίσει ότι οι προηγμένοι ημιαγωγοί μπορούν να κατασκευαστούν στο μέλλον και προτίθενται να δημιουργήσουν μια δοκιμαστική γραμμή κοντά στο Τόκιο με τη βοήθεια του TSMC. Η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει εγκαταστάσεις Ε & Α στο Τόκιο.