Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Στοχεύοντας στις ευκαιρίες ανάπτυξης, η Xilinx έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο στο εξωτερικό κέντρο Ε & Α στην Ινδία

Στοχεύοντας στις ευκαιρίες ανάπτυξης, η Xilinx έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο στο εξωτερικό κέντρο Ε & Α στην Ινδία

Σύμφωνα με ξένες ανακοινώσεις των μέσων ενημέρωσης, η Xilinx ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης στο Hyderabad της Ινδίας. Το έργο των 400.000 τετραγωνικών ποδιών και των εκατομμυρίων δολαρίων είναι το μεγαλύτερο εκτός των κεντρικών γραφείων των ΗΠΑ. κλίμακα.

Εννοείται ότι η Xilinx έχει περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους στην Ινδία και η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να διπλασιάσει τον αριθμό των Ινδών εργαζομένων τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, η διαδικασία της πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού από την Xilinx στην Ινδία εξακολουθεί να εξαρτάται από την ανάπτυξη του εμπορικού πολέμου μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ.

Ο Victor Peng, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xilinx, δήλωσε: "Για εμάς, η Ινδία είναι μια πολύ σημαντική περιοχή, ειδικά όταν πρόκειται για τις βασικές μας αγορές και περιοχές ανάπτυξης, από κέντρα δεδομένων έως ενσύρματες και ασύρματες επικοινωνίες".