Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η TSMC κερδίζει μια άλλη μεγάλη διαταγή της Huawei! Το Kirin 820 χρησιμοποιεί τη διαδικασία TSMC 7nm

Η TSMC κερδίζει μια άλλη μεγάλη διαταγή της Huawei! Το Kirin 820 χρησιμοποιεί τη διαδικασία TSMC 7nm

Πρόσφατα, η TSMC κέρδισε άλλη μεγάλη παραγγελία από την Huawei. Είναι κατανοητό ότι η Huawei Kirin 820 θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία επεξεργασίας TSMC 7nm.

Αυτό είναι επίσης το γεγονός ότι η TSMC, μετά τον επεξεργαστή Kirin 990, απέκτησε και πάλι το δεύτερο chip 5G της Huawei, το Kirin 820, και έχει ωθήσει το ρυθμό αξιοποίησης της παραγωγικής ικανότητας των 7nm.

Στις 30 Μαρτίου, η Huawei κυκλοφόρησε το τσιπ Kirin 820 5G SoC. Αναφέρεται ότι το τσιπ Kirin 820 5G SoC αναβαθμίζεται και πάλι με βάση το "Generation U" Kirin 810: μια ισχυρή απόδοση επεξεργαστή 8 πυρήνων αυξήθηκε κατά 27%, μια νέα γραφική παράσταση γραφικών GPU αυξήθηκε κατά 38% η πρόσφατα αναβαθμισμένη απόδοση NPU AI αυξήθηκε κατά 73%.

Επιπλέον, η Huawei κυκλοφόρησε επίσης το τηλέφωνο Honor 30S εκείνο το βράδυ και το Honor 30S έγινε επίσης το πρώτο κινητό τηλέφωνο που διαθέτει 5G SoC Kirin 820.

Ο Πρόεδρος της Δόξας Zhao Ming εισήγαγε ότι το Kirin 820 χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία 5G baseband της βιομηχανίας. Σε σύγκριση με τα εξωτερικά τσιπ βάσης 5G, φέρνει καλύτερες συνολικές επιδόσεις από πλευράς απόδοσης, απόσβεσης θερμότητας και κατανάλωσης ενέργειας.

Από την άποψη της απόδοσης, η CPU του Kirin 820 χρησιμοποιεί μια αρχιτεκτονική ενεργειακής απόδοσης τριών σταδίων με 1 μεγάλο πυρήνα (αναπτύχθηκε με βάση Cortex-A76) + 3 μεσαίες πυρήνες (αναπτύχθηκε με βάση το Cortex-A76) + 4 μικρούς πυρήνες (Cortex-A55) , η υψηλότερη συχνότητα είναι 2.36GHz. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός πυρήνα Kirin 820 βελτιστοποιείται περαιτέρω για την καθημερινή χρήση των κινητών τηλεφώνων. Τα διαφορετικά σενάρια εφαρμογών μπορούν να προγραμματίζουν διαφορετικούς πυρήνες και να παράγουν επαρκή απόδοση ενώ βελτιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας του συστήματος.