Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Τα έσοδα του TSMC τον Αύγουστο ανήλθαν σε 122,88 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ετήσια αύξηση 15,8%

Τα έσοδα του TSMC τον Αύγουστο ανήλθαν σε 122,88 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ετήσια αύξηση 15,8%

Σύμφωνα με ειδήσεις από το Juheng.com, η οικονομική έκθεση της TSMC που κυκλοφόρησε σήμερα (10) δείχνει ότι τα έσοδα της εταιρείας τον Αύγουστο ήταν 122,88 δισεκατομμύρια NT $ (η ίδια μονάδα παρακάτω), αύξηση 15,8% από έτος σε έτος. από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο, τα σωρευτικά έσοδα ήταν 850,14 δισεκατομμύρια, από έτος σε έτος Αύξηση 30,7%.


Η νέα απαγόρευση των ΗΠΑ για την Huawei θα τεθεί σε ισχύ στις 14 Σεπτεμβρίου, όταν η TSMC δεν θα μπορεί να δεχτεί παραγγελίες από τον δεύτερο μεγαλύτερο πελάτη της, HiSilicon, αλλά αυτό δεν επηρέασε την αξιοποίηση της χωρητικότητας 7nm και 5nm της TSMC.

Πριν από λίγες μέρες, οι ειδήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας αποκάλυψαν ότι εκτός από το να σπεύσουν να στείλουν το HiSilicon πριν από τις 15 Σεπτεμβρίου, οι AMD, Nvidia, MediaTek, Qualcomm και Apple πρόκειται να ξεκινήσουν την κορυφαία σεζόν ναυτιλίας και έχουν αυξήσει διαδοχικά τις παραγγελίες για 7nm και 5nm. Μεταξύ αυτών, το 7nm έχει φτάσει τη μηνιαία παραγωγική ικανότητα των 130.000 τεμαχίων εκ των προτέρων, και θα αυξηθεί σε 140.000 κομμάτια μέχρι το τέλος του έτους. Και τα 5nm αυξάνονται σταδιακά από 50.000 κομμάτια το μήνα. Ο αρχικός μηνιαίος στόχος παραγωγής 80.000 έως 90.000 τεμαχίων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 αυξήθηκε πρόσφατα σε 105.000 τεμάχια, και η παραγωγική ικανότητα εξακολουθεί να είναι περιορισμένη.

Η TSMC ανέμενε προηγουμένως ότι τα έσοδα του τρίτου τριμήνου θα ωφεληθούν από την οδήγηση από κινητά τηλέφωνα 5G, υπολογιστές υψηλής απόδοσης και σχετικές με IoT εφαρμογές, καθώς και από έντονη ζήτηση για διαδικασίες 5nm και 7nm. Τα έσοδα το τρίτο τρίμηνο αναμένεται να φθάσουν τα 11,2 έως 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια και τα έσοδα το τρίτο τρίμηνο αναμένεται να αυξηθούν 7,9% σε 10,8% το δεύτερο τρίμηνο.