Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Tsmc χυτήριο 5nm Cryptocrrencurry Mining Chip; Οι Insiders του Bitmain ανταποκρίθηκαν έτσι

Tsmc χυτήριο 5nm Cryptocrrencurry Mining Chip; Οι Insiders του Bitmain ανταποκρίθηκαν έτσι

Νωρίτερα, αναφέρθηκε ότι η TSMC έχει αποκτήσει μια παραγγελία από το Bitmain και θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία επεξεργασίας 5nm για την παραγωγή τσιπ για το Bitmain για την εξόρυξη κρυπτογράφησης. Αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση "Technology Innovation Board", ο δημοσιογράφος που έμαθε από τους Bitmain Insiders στις 7 Μαΐου ότι η Εταιρεία δεν επιβεβαίωσε επισήμως ότι η TSMC θα κρυπτογραφήσει το OEM CRAPTOCRINANY MINGS CHIPS. Είπε ότι η ικανότητα της αλυσίδας εφοδιασμού της εταιρείας ήταν πάντα εμπιστευτική πληροφόρηση.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, ο Bitmain ιδρύθηκε το 2013 και έχει ισχυρές δυνατότητες Ε & Α στον τομέα του υπολογιστικού υπερ-υψηλής απόδοσης. Πρόκειται για μια εταιρεία τεχνολογίας που επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη προσαρμοσμένων τσιπ χαμηλής ταχύτητας, χαμηλής ισχύος. Έχει σχεδιαστεί με επιτυχία και μαζική παράδοση μια ποικιλία προσαρμοσμένων τσιπ και ολοκληρωμένου συστήματος. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν τσιπ υπολογιστικής ισχύος, υπολογιστές διακομιστές ισχύος και υπολογιστικά σύννεφα, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα του blockchain και την τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Bitmain έχει κερδίσει την εύνοια πολλών γνωστών επενδυτικών ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλαίου IDG, του κεφαλαίου της Sequoia, της Διοίκησης Edbi, Edbi, κλπ.

Αναφέρεται ότι το Bitmain υπέβαλε ένα ενημερωτικό δελτίο στο Χρηματιστήριο Χονγκ Κονγκ το 2018. Το Ενημερωτικό Δελτίο δείχνει ότι από την άποψη των εσόδων το 2017, ο Bitmain είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης με μερίδιο αγοράς στον κόσμο με μερίδιο αγοράς 74,5%.

Ο Bitmain ισχυρίζεται ότι η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός των μηχανών εξόρυξης Bitcoin, εστιάζοντας στο σχεδιασμό τσιπ asic για την εξόρυξη κρυπτογράφησης και την τεχνητή νοημοσύνη. Από το 2015 έως το 2017, τα έσοδα του Bitmain αυξήθηκαν από 137 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως 2,518 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και τα καθαρά κέρδη της αυξήθηκαν από 48,603 εκατομμύρια δολάρια σε 701 εκατομμύρια δολάρια σε 701 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, τα έσοδα και τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 2,845 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και 743 εκατ. Αντίστοιχα. Δολλάρια Ηνωμένων Πολιτειών.